Yalçın: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacaktır

Yalçın: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacaktır

31.10.2017 15:12:10

Silivrililerin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Türk Bayrağı hediye ederek kutlayan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin namus ve haysiyetine emanettir. Cumhuriyet, milli iradenin varlığıyla anlamlı ve baki kalacaktır” dedi.

Bayramlarda evlerimize astığımız, devletimizin bekası için attığımız tüm adımlarda gölgesine sığındığımız şanlı bayrağımızı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetimi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı armağanı olarak esnaflara sundu.
Bu vesile ile Silivrililerin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını da kutladıklarını belirten MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, "Türkiye Cumhuriyeti, bin bir mağduriyet ve meşakkatle yüklenmiş kahredici ve korkunç işgal yıllarından kurtuluşun mükafat ve mevhibesidir. Tarih yol vermiş, talih yüzümüze gülmüş, hezimetten Cumhuriyet çıkmıştır. Türk milleti azmetmiş, sabretmiş, mücadele etmiş, can ve kan vermiş; nihayetinde yazdığı bağımsızlık destanından Cumhuriyet'i çıkarmıştır. 94 yıl evvel, pak ve parlak bir mazinin ilhamıyla; imanın ihtişamı, milli ruhun irade ve irfanıyla çetin yollar aşılmış, zor başarılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacaktır. Ve de önünü kesmeye, önüne geçmeye hiçbir hainin, hiçbir düşman emelin gücü yetmeyecektir. Cumhur, Cumhuriyetine sahip çıkacaktır. Yeni işgal denemeleri, yeni saldırı ve komplolar milli surun hisarlarını Allah'ın izniyle aşamayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin namus ve haysiyetine emanettir. Cumhuriyet, milli iradenin varlığıyla anlamlı ve baki kalacaktır.
Aziz milletimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten tebrik ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin 94. Kuruluş yıldönümünde, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu kahramanları rahmetle anıyorum. Milli Mücadele'de, ayrıca yakın veya uzak tarihimizde vatan ve millet için can vermiş aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Gündemdekiler...
Sonraki » SİAD’tan Cumhuriyet mesajı

YORUM YAP