Yalçın: Sevgi tüm engelleri aşar

Yalçın: Sevgi tüm engelleri aşar

4.12.2021 11:25:39

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle özel bireyler ile bir araya geldikleri programa imza atan MHP'liler adına konuşan Başkan Zafer Yalçın, “Tortuları, pürüzleri, lekeleri temizleyecek yegane unsur sevgidir” derken, “Sevgi tüm engelleri aşar” ifadeleriyle gözlem ile hedeflerini paylaştı.

MHP Silivri İlçe Başkanlığı adına Zafer Yalçın öncülüğünde ilçe yönetim kurulu üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile Çağrıbey Orta Okulu Özel Eğitim Sınıfı ve Lions Leo Dernekleri Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ettiler. MHP'liler eğitimciler ve özel bireyler ile sohbet ederken, okuldaki işleyiş hakkında bilgiler aldı.

YALÇIN: 3 ARALIK BİRBİRİMİZİ DAHA İYİ ANLAMAK İÇİN BİR FIRSAT

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, günün anlam ve önemine yönelik değerlendirmesinde “3 Aralık Dünya Engelliler Günü, birbirimizi daha iyi anlamak ve içinde bulunduğumuz sosyal, psikolojik ve duygu durumunu derinden kavramak için bir fırsat.

“KARDEŞLİK ELİ MARİFETİYLE AŞILAMAYACAK ENGEL YOK”

Birbirimize uzatacağımız kardeşlik eli marifetiyle aşılamayacak engel yok. Özel kardeşlerimizin hayatlarını sürdürebilmeleri, ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için gerekli olan ortam ve şartları hazırlamak için gayretlerimizi sürdüreceğiz.

“TORTULARI, PÜRÜZLERİ, LEKELERİ TEMİZLEYECEK YEGANE UNSUR SEVGİDİR”

Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin dediği gibi, ‘Engellilik, insani bir halin özeti olup, herkesin her an başına gelebilecek bir durumdur. Şayet gerçek bir engel varsa o da kalplerdeki tortular, zihinlerdeki pürüzler, vicdanlardaki lekelerdir”… Genel Başkanımızın ifadelerinden yola çıkarak vurgulamak isteriz ki; tortuları, pürüzleri, lekeleri temizleyecek yegane unsur sevgidir.

“SEVGİ TÜM ENGELLERİ AŞAR”

En büyük engel sevgisizliktir. Birlikte, ele ele tüm engelleri aşmak temennisiyle tüm özel kardeşlerime ve kıymetli aileleri, yakınlarına kolaylıklar diliyorum. Sevgi tüm engelleri aşar” dedi.

YORUM YAP