Yalçın: MHP’ye güvenen kimse pişman olmaz

Yalçın: MHP’ye güvenen kimse pişman olmaz

12.08.2020 10:27:33

Üç yıllık ilçe başkanlığında MHP; Silivri'de yerel iktidar ile tanıştı, İstanbul'da ilk kez bir ilçe belediyesi kazandı. “MHP'ye güvenen kimse pişman olmaz” diyen Zafer Yalçın ile ikinci dönem adaylığı ve Pazar günkü kongreyi konuştuk.

16 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirilecek ilçe kongresi öncesinde MHP Başkanı Zafer Yalçın gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

MHP KONGRESİ PAZAR GÜNÜ
MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın kongre sürecine yönelik değerlendirmesinde, “Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığımızın kongresi 16 Ağustos Pazar günü saat 10.00'da Mega Saray'da gerçekleşecektir.

YALÇIN: ADAYLIĞIMI BEYAN EDİYORUM
Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımızın tasarrufları doğrultusunda kongremizde ilçe başkanı olarak adaylığımı beyan ediyorum.

KONGRE SALGIN TEDBİRLERİ ÇERÇEVESİNDE GERÇEKLEŞECEK
Dünyada ve ülkemizde malum olan Covid 19 salgını nedeniyle Bilim Kurulunun görüşleri ile Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda, kongremiz sosyal mesafe kurallarına uyarak yapılacak olup; tedbirlerinden dolayı sadece hazirun listemizde olan delegelerimizin ve yönetim kurulumuzun katılımıyla gerçekleşecektir.
Dualarını ve desteklerini esirgemeyen aileme, dostlarımıza ve Ülküdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.
Kongremizin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.
İnşallah insanlık olarak bu zor günleri atlatarak tüm Ülküdaşlarımız ile kucaklaşacağımız toylarımızda bir araya gelmek üzere bütün dava arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

“İLKLERİ BAŞARMA ONURU İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Üç yıllık ilçe başkanlığı sürecinde 2019 yerel seçimlerinde Silivri ve İstanbul'da imza attıkları ilkler dolayısıyla minnettarlığını belirten Yalçın, “MHP Silivri açısından, ilk dönemimizde, ülküdaşlarım ve ilçe halkımızın desteği ile çok önemli başarılara imza atmanın onurunu yaşadık. Cumhur İttifakı en özel haliyle Silivri'de hayat buldu ve çok başarılı oldu diyebilirim. Silivri ilk defa MHP'li yerel yönetimle tanıştı, İstanbul'un ‘kale surlarında bir gedik' açtık; ilk kez bir ilçe belediyesi MHP'li oldu. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve İl Başkanımız Birol Gür'ün bizlere gösterdiği itimat ve sunduğu destek için, bu vesile ile, bir kez daha teşekkür etmek isterim. Ve tabi bizleri seçim yolculuklarında yalnız bırakmayan, seçim sandıklarında tercihini üç hilalden yana kullanan kıymetli vatandaşlarımızın duyduğu güvene layık olmak, hak ettikleri hizmet ve yatırımları Silivri'ye kazandırmak boynumuzun borcu” şeklinde açıklamalarını sürdürdü.

“ÇALIŞMALALRIMIZ, HER ZAMANKİNDEN DAHA BÜYÜK HASSASİYETLE SÜRECEK”
İlçe kongresine tek aday olarak girmeye hazırlanan Yalçın, yönetim değişikliğini yaptıkları ve gelecek hedeflerini şöyle açıkladı: “Yönetimde bazı değişiklikler yaptık. Affını isteyen arkadaşlar oldu, yeni görev talep edenler de… Yönetimde olmak veya olmamaktan bağımsız olarak zaten bütün ülküdaşlarım bir ilçe başkanı sorumluluğu ve hassasiyetiyle çalışmalara her zamanki gibi destek vermeyi sürdürecektir, buna inancım tam.
Silivri'de kuruluşundan bu yana teşkilatımızda görev almış ve katkı sunan herkesin bugünkü başarımızda ve bu günlere gelmemizde çok kıymetli emekleri vardır; her biri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. MHP Teşkilatı olarak sorumluluklarımız ve halkımızın beklentilerinin farkında olarak, Belediye Başkanımız ile de birlikte, çalışmalarımızı her zamankinden daha büyük hassasiyetle sürdüreceğiz.”

“MHP KADROLARINA GÜVENEN KİMSEYİ PİŞMAN ETMEYECEĞİZ”
Yalçın son olarak “Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz, meclis üyelerimiz, yönetim, Kadın Kollarımız, Ülkü Ocaklarımız, partililerimiz bizler kocaman bir aileyiz ve bu aile Silivri'nin tamamıyla bütünleştiği bir süreçte. Ülkücü hareketin yerel yönetimdeki başarısıyla eminim ki seçimlerde bizlere itimat eden tüm vatandaşlarımızı mutlu edeceğiz. Olursa tek pişmanlık bizlere henüz güvenip, destek olmayanlarda olur onları da zamanla ikna edip, kazanacağız, birlik ve beraberlik içinde Silivri'yi doğası, tarımı, turizmi ile örnek gösterilen bir kent konumuna kavuşturacağız.

“SİLİVRİ KARARLILIKLA MUTLU YARINLARA YOL ALACAKTIR”
Teşkilat geleneğimiz doğrultusunda, partimizin düsturu, doğruluk, dürüstlük ve adil bir şekilde, üç hilalin ışığında Silivri mutlu yarınlara kararlılıkla yol almaya devam edecektir” dedi.

YORUM YAP