Yalçın: MHP dava insanlarının düşmeyecek kalesidir

Yalçın: MHP dava insanlarının düşmeyecek kalesidir

19.03.2021 12:40:01

MHP'nin 13. Büyük Kurultayı ile ilgili paylaşımda bulunan Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Milliyetçi Ülkücü Hareket, Türklüğün bekasını korumaya yemin etmiş serdengeçtilerin, inanmış vicdanların, ilkeli dava insanlarının düşmeyecek kalesidir” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Şenoğlu Türkyılmaz ile Büyük Kurultay'a iştirak eden İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Devlet Bahçeli'nin 10. kez Genel Başkanlıkta güven tazelediği süreci şöyle değerlendirdi: “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak 13. Büyük Kurultayımızı gerçekleştirdik. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi, bir kez daha tüm delegelerin oyunu alarak genel başkanımız olarak seçilmiştir.

“GÜZEL BİR ÜLKÜYE GÖNÜL VERDİK, KUTSAL BİR DAVAYA ÖMRÜMÜZÜ ADADIK”

Biz güzel bir ülküye gönül verdik. Kutsal bir davaya ömrümüzü adadık. Liderimizin emrinde, Hak davasında, hedef Turan yolunda durmadan daha ileri gitmeye ant içtik. Milliyetçi Ülkücü Hareket, Türklüğün bekasını korumaya yemin etmiş serdengeçtilerin, inanmış vicdanların, ilkeli dava insanlarının düşmeyecek kalesidir. Geleceğin güçlü lider ülkesi Türkiye'yi inşa edecektir.

Kongremiz kutlu olsun, milletimiz müsterih olsun.”

  1. ali ali

    biz ülkücüleri önce başbuğumun çocukları satmiştı, sonra iktidar olamaya niyetleri yokmuş ki bir başka[milliyetçiliği ayaklar altına alan -fatiha bilmezler diyerek aşağılayan] partinin adayını destekleyeceğini söyleyenler, andımızı kalkması için yapılan savunmada ne koministliğimiz ne faşistliğimiz kaldı.istetme olmaya devam edin,ülkücüleri satın yanınızda 5-10 kişiyle bir insana saldırıp sonra kıvıranlar kalır

YORUM YAP