Yalçın, kronik sorunların çözümüne işaret etti

Yalçın, kronik sorunların çözümüne işaret etti

21.09.2020 12:17:20

MHP ilçemizin yıllardır devam eden ve yetkililerin çabalarının yetersiz kaldığı sorunlarda bu dönemde çözüm sağlanmasına dikkat çekti.

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, yaptığı paylaşım ile yerel iktidarlarında Başkan Volkan Yılmaz tarafından yıllardık devam eden kronik sorunların çözümünden duydukları memnuniyetin altını çizdi.

“VOLKAN YILMAZ'DAN MEMNUNİYET DUYUYORUZ”

Yalçın'ın konuyla ilgili paylaşımı aynen şu şekilde: “İlçemizin sorunlar yumağı haline dönüşen problemlerini bir bir çözüme kavuşturan Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'dan memnuniyet duyuyoruz. Silivri'nin sorunlarını ortadan kaldırmak, ilçemiz sakinlerine eşit ve adaletli hizmetler sunarak, hepimizin daha rahat ve mutlu bir şehirde yaşam sürmemiz için başlattığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. "Marka Kent Mutlu Silivri" için göstermiş oldukları gayretlerin günden güne arttığını özellikle ifade ediyoruz. Son aylarda yapılan çalışmalardan da anlaşıldığı üzere, modern cadde ve sokakların kazandırılmasına vesile olan Sayın Başkanımız Volkan Yılmaz'a, Silivri Belediyesi'nin kıymetli personellerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

“ "SARI RENKLE" HİZMET SÖZÜNÜN DE YERİNE GETİRİLMESİNDEN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Son olarak, ilçemizde "Bordo Renk" hizmet veren taksici esnaflarımıza yerel seçim sürecindeki vaatlerimiz arasında yer alan "Sarı Renkle" hizmet sözünün de yerine getirilmesinden mutluluk duyuyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili olarak İBB Meclisinde birçok kez gündeme getirerek taksici esnaflarımızın sözcüsü olan Sayın Başkanımız, bu problemin çözümüne büyük katkı sağlamıştır.

Bu vesileyle ilçemize ve taksici esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, kazasız belasız işler diliyoruz.”

YORUM YAP