Yalçın: En önemli yarışı; halka hizmet, ilçemize yatırımlar oluşturmalı

Yalçın: En önemli yarışı; halka hizmet, ilçemize yatırımlar oluşturmalı

10.08.2018 10:43:59

Gündemi Hürhaber'e değerlendiren MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, yerel ve genel iktidara yönelik çarpıcı mesajlar verdi, Türkiye'nin olduğu gibi Silivri'nin güvencesini de teşkilatlarının oluşturduğunu vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın, yönetim kurulu üyeleri Ersin Boz ve Murat Pişkin ile Hürhaber'i ziyaret ederek Sevginar Sali'ye gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

YALÇIN: 2019 ÖNEMLİ BİR FIRSAT
Teşkilat ve yerel seçim hazırlık çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Yalçın, “Silivri'yi kısır çekişmelerden kurtarmak ve sorunlarına kalıcı çözümler sağlamak için 2019 yerel seçimleri çok önemli bir fırsat. Biz parti olarak bu süreci Silivri açısından en yararlı şekilde değerlendirmek adına elimizden geleni yapacağız, ilçemiz seçmenlerini de konuya duyarlılık içinde ve yüksek bilinçle yaklaşmaya davet ediyorum. Kaybedecek zamanımız, sorunların çözümü ötelenerek elde edeceğimiz bir şey yok” dedi.

“EN ÖNEMLİ YARIŞI; HALKA HİZMET, İLÇEMİZE YATIRIMA YÖNELİK ÇALIŞMALAR OLUŞTURMALI”
İlçemizin en önemli çözüm bekleyen iki konusunun trafik ve otopark alanlarının oluşturduğunu ifade eden Yalçın, “Silivri'de iktidar ve ana muhalefet arasında en önemli yarışı; halka hizmet, ilçemize yatırıma yönelik çalışmalar oluşturmalı… Engellemeler ve laf cambazlıklarından kimseye bir yarar gelmez…
Geçici tedbirler ne 10 yıllık yerel iktidara ne de 16 yıllık genel iktidar temsilcisi ana muhalefete yakışmıyor. Onlar kendilerine bunu yakıştırıp, “Başarılıyız” diye iddia ediyorlarsa, kendilerini ciddi bir şekilde sorgulamaları gerektiğini söylemek de MHP'nin görevidir” şeklinde konuştu.

SEYMEN İLE İLGİLİ ANKARA DÜZEYİNDE DESTEK ARAYIŞI
MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, bölge milletvekillerini harekete geçirerek Seymen'deki çöp tesisinden kaynaklanan kötü koku ve her türlü rahatsızlığın giderilmesi için Ankara düzeyinde temaslara geçtiklerini ifade etti. Vatandaşımızın rahatsızlık duyduğu bu bariz çevre sorununa karşı duyarlılığımız artarak devam edecek. Önümüzdeki günlerde bunu daha sık konuşup, değerlendirme imkanımız olacağını göstereceğiz” diyerek sürece ilişkin MHP'nin tepkisini ortaya koydu.

“KUMLUK'TA TEDBİR ALMAK ZORUNLULUK”
Yaz döneminde Silivri'ni acil çözüm bekleyen bir diğer sancısı; Kumluk'taki günü birlikçi akına da değinen Yalçın, “Ne Silivri'ye ne de insanlığa yakışmayan bu manzaradan ilçemizi kurtarmalıyız. Bölgeyi istila eden, ağırlıkta Suriyeli kimselere kaldırım ve yolları gelişi güzel işgal edemeyeceklerini, orada bir yaşam alanı oluşturmalarının uygun olmadığını, yeşil alanlarda mangal yakmalarının yasak olduğunu anlaşılır ve kesin bir dille yetkilerimizin anlatması gerektiğinin idraki için ne bekleniyor anlamak mümkün değil” şeklinde görüşlerini ifade etti.

“İLÇE MİLLİ EĞİTİM SIKINTI”
Geçtiğimiz günler açıklanan okul müdür atamalarında Türk Eğitim Sen'e üye hiçbir adayın yer bulamamasından da MHP olarak büyük rahatsızlık duyduklarının altını çizen Yalçın, “İttifaklar böyle zamanlarda belli olur… İşliyor mu, engelleniyor mu genel iktidar temsilcilerimizi bizleri derinden yaralayan bu atama sürecine özen ve hassasiyet göstermeye davet ediyorum. Şunu da söyleyeyim; hislerimizi paylaşmaları, eylem ve kararlara yansımadığı sürece samimiyet kuşkusu alır başını gider…
Maksat birlikten kuvvet mi doğurtmak, bu ülke için sadece elini değil bütün varlığını taşın altına koyan MHP'yi ezmek mi? Biz bir ölür, bin doğarız bu vesile ile unutanlara hatırlatmış olalım…” dedi.

“HER YATIRIM, DÖNEMİN BELEDİYE BAŞKANI İLE ÖZDEŞTİR”
Silivri gündemini çeşitli olaylar vesilesi ile meşgul eden New Center projesine de göndermede bulunan Yalçın, “Her yatırım veya hizmet, çalışma her neyse dönemin belediye başkanı ile özdeştir. New Center, günahıyla sevabıyla dönemin belediye başkanına aittir. Sevap kısmının epey zayıf kaldığı da aşikar. Silivri'nin köklü onlarca esnafının ahı var o işte; bunu herkes bilir, henüz de kimseye kaybı, acısı unutturulmadı…” şeklinde konuştu.

“MHP, 24 HAZİRAN'DAN GÜÇLENEREK VE HAKLILIĞINI İSPAT EDEREK ÇIKTI”
24 Haziran genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden MHP'nin güçlenerek ve de haklılığını ispat ederek çıktığını belirten İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Zaman içinde Liderimiz Devlet Bahçeli'nin büyüklüğü ve ülke için yaptığı fedakarlıklar daha da net ortaya çıkacak.
Ülkesi için çalışan, vatanın çıkarlarını her türlü kişisel ve partisel menfaatin üstünde kayıtsız şartız tutan bir siyasi parti ile liderinin kaybedecek bir şeyi olamaz. MHP'yi eleştirenlerin ‘kayıp' dediği şey, ülkemizin bekası için atılması gereken adım, yapılması gereken fedakarlıktı… Can da verilmesi gerekiyorsa yapılır!
MHP bunları sadece bugün değil, tarihi boyunca her daim yapmıştır, yapmaya devam edecektir. MHP Türkiye'nin sigortasıdır; güçlü ve dimdik ayaktadır. Silivri'nin güvencesi de MHP sorumluluğunda; bu bilinç ve inançla halkımızın huzur ve refahı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Haber:
Sevginar SALİ

YORUM YAP