Yalçın: Annenin sevgisi, evladı için en büyük hazinedir

Yalçın: Annenin sevgisi, evladı için en büyük hazinedir

9.05.2020 14:03:05

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Annenin sevgisi, merhameti evladı için en büyük hazinedir. Başta şehit anneleri ve saygıdeğer annem olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü en kalbi duygularımla kutluyor, vefat etmiş annelerimize Allah'tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

YALÇIN: BAŞIMIZIN TACIDIR ANNE

Yalçın'ın güne özel aktardıkları aynen şu şekilde: “Anne, karşılıksız sevginin, şefkatin ve fedakarlığın simgesidir. Bir dokunuşu, bir sözü ve bazen bir bakışı titretir gönlümüzü. Her durumda evladı için atar tertemiz yüreği. Başımızın tacıdır anne. Yaşam kaynağımız ve bu hayatın her anında yanımızda aradığımızdır onlar. Bizleri yetiştiren ve yüreği yansa dahi vatana canımızı feda etmemizi isteyendir anne.

“CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR”

Peygamber efendimizin de hadisinde söylediği gibi unutmayalım ki; Cennet annelerin ayakları altındadır. Buradan çıkaracağımız sonuç ile üzerimize düşen görev bu hayatta evlatları için her şeyin en iyisini isteyen kıymetli annelerimizi kırmamak, incitmemektir.

“ANNENİN SEVGİSİ, MERHAMETİ EVLADI İÇİN EN BÜYÜK HAZİNEDİR”

Annenin sevgisi, merhameti evladı için en büyük hazinedir. Başta şehit anneleri ve saygıdeğer annem olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü en kalbi duygularımla kutluyor, vefat etmiş annelerimize Allah'tan rahmet diliyorum.”

YORUM YAP