Volkan Yılmaz: Bu devleti Türk milliyetçileri yönetecek!

Volkan Yılmaz: Bu devleti Türk milliyetçileri yönetecek!

3.02.2020 15:31:54

6.Türk Dünyası Hizmet Ödülleri'nde "Yılın Belediyesi" ödülüne layık görülen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Bu devleti Türk milliyetçileri yönetecek. Biz bu milletin, devletin, ülkünün, Türklük aşkının, turan ülküsünün, gönül coğrafyasının askeriyiz…” diyerek düşüncelerini coşkulu bir söylemle anlattı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 6. Türk Dünyası Hizmet Ödülleri'nde "Yılın Belediyesi" ödülüne layık görüldü.

YILMAZ: BU ÖDÜLÜ DAVA ARKADAŞLARIM ADINA ALIYORUM

MHP MYK Üyesi Davut Haskırış'ın elinden ödülünü alan Başkan Yılmaz, törende oldukça coşkulu bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Bu ödül benim için çok anlamlı. Kazım başkanım şahsında tüm bozkurtlara ve Asenalara teşekkür ediyorum. Türk milliyetçiliği fikriyatının siyasi organizasyonu olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve Ülkü Ocakları'nı kuran merhum Başbuğmuz Alparslan Türkeş'e, ülke uğruna şahadet şerbeti içmiş tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, minnet ve şükran diliyorum. Bu ödül aslında İstanbul'da çok uzun yıllar ülkücülük yapmış, Türk fikri için mücadele etmiş dava arkadaşlarım adına alıyorum.

“ÜÇ HİLALİ SİLİVRİ BURÇLARINA DİKTİK”

Hem Türkeş, hem evladı olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum Genel Başkanım Devlet Bahçeli'nin İstanbul'da bir belediye, surda bir gedik açma fikirleri ve söylemleri vardı. Cenab-ı Allah'a çok şükürler olsun ki Fatih Sultan Mehmet hanın İstanbul'un fethini başlattığı ilçede surda bir gedik açtık. Üç hilali Silivri'nin burçlarına diktik.

“ÖNÜMÜZDEKİ ÇAĞ ÜLKÜCÜLERİN”

Bakın Bozkurtlar komplekse kapılmayın, dezenformasyonlara kulak asmayın, sizler zor zamanlarda bu devletin ve milletin askerisiniz. “Devlet yönetiminde yoksunuz” diyenlere aldırış etmeyin. Okuyun, araştırın, kendinizi geliştirin çünkü önümüzdeki çağ ülkücülerin.

“EVET, ASKERİZ…”

Bu devleti Türk milliyetçileri yönetecek. Biz bu milletin, devletin, ülkünün, Türklük aşkının, turan ülküsünün, gönül coğrafyasının askeriyiz. Evet, biz Çin sarayını basan Kürşat'ın askerleriyiz. 1071'de Malazgirt'te o ovayı dar eden Sultan Alparslan hanın askerleriyiz. Çağ kapatan, İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet hanın askerleriyiz. Arap yarımadasında, Viyana'da Yavuz Sultan Selim'in askerleriyiz, Sakarya'da, Dumlulpınar'da, Çanakkale'de Gazi Mustafa Kemal'in askerleriyiz. Zindanlara boyun eğmeyen, Türk milliyetçiliği fikriyatını siyasi organizasyon haline getiren ebedi Başbuğ Alparslan Türkeş'in askerleriyiz. Evet, askeriz. Her türlü emperyalizme karşı dimdik,  tek başına ayakta duran, önce ‘ülkem ve milletim' diyen Devlet Bahçeli'nin askerleriyiz. Biz bu milletin öz evlatlarıyız. Allah gönlünüzdeki Türklük aşkını, turan ülküsünü söndürmesin. Hepinizi Cenab-ı Allah'a havale ediyorum. Tanrı Türk'ü korusun.”

Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Koryürek’ten siyasete sürpriz dönüş
Sonraki » Ahraz

  1. ali ali

    haklısınız ama payanda olanlar değil, fatiha bilmeyenler diye aşağılananlar değil, milliyetçiliği ayaklar altına alanlara destek verenler değil

YORUM YAP