Volkan Yılmaz: Biz büyük bir aileyiz

Volkan Yılmaz: Biz büyük bir aileyiz

31.08.2020 12:18:37

Kale Park açılışında yaptığı konuşmada Mustafa Kemal Atatürk ve Sultan Alparslan'ı kıyaslayan kişilere seslenen Başkan Volkan Yılmaz, “Anımız bir, acımız bir, adımız bir. Kuzey'den Güney'e, Doğu'dan Batı'ya biz büyük bir aileyiz. Biz, necip Türk milletiyiz. Ne mutlu Türküm diyene” ifadeleriyle alkış aldı.

Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesislerinin açılışında yaptığı konuşmada önemli mesajlar veren Başkan Volkan Yılmaz gündemdeki tartışmalara da değinerek, Mustafa Kemal Atatürk ve Sultan Alparslan'ı kıyaslayan kişilere seslendi. “Sözlerime son verirken önemli bir konuya temas etmek istiyorum. 1071 yılında Anadolu'nun kilidi açılıyor ve Anadolu Türk yurdu oluyor. 1922 Büyük Taaruz'da da Gazi Mustafa Kemal Atatürk o kilidi kilitleyip her türlü emperyalizme, işgale Anadolu'yu kilitliyor.

Ben buradan Sultan Alparslan'ı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle yâd ediyor, kahraman ordularını minnetle anıyorum. Silivri Kalesi'nden, Türk tarihini yanlış okuyarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Sultan Alparslan'ı karşı karşıya getiren köhne zihniyete sesleniyorum, Metehan da biziz, Atilla da... Sultan Alparslan Han da biziz, Fatih de... Yavuz da biz, Kanuni de.... ‘Ya istiklal ya ölüm' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk de biziz. Anımız bir, acımız bir, adımız bir. Kuzey'den Güney'e, Doğu'dan Batı'ya biz büyük bir aileyiz. Biz, necip Türk milletiyiz. Ne mutlu Türküm diyene.”

YORUM YAP