Velioğlu’ndan eğitim camiasına etik uyarısı

Velioğlu’ndan eğitim camiasına etik uyarısı

6.07.2020 10:08:50

Çizgi Koleji Silivri Kampüsü Kurucusu Ulaş Velioğlu, özel bir kampüs müdürünün sınıf öğretmenlerine etik olmayan ve ahlak dışı tekliflerde bulunduğunu iddia ederek, durumu genel merkez ve özel okullar derneklerine bildireceklerini paylaştı.

Çizgi Koleji Silivri Kampüsü Kurucusu Ulaş Velioğlu, ilçemizdeki bir özel kampüsü müdürünün okuluna öğrenci çekmek adına diğer özel okullardaki sınıf öğretmenlerine etik ve ahlak dışı teklifler götürdüğü iddiasında bulundu.

VELİOĞLU: ETİK OLMAYAN VE AHLAK DIŞI TEKLİFLERDE BULUNUYOR

Velioğlu'nun konuyla ilgili açıklamasında yer verdiği sözler şöyle: “Silivri'de bir özel okulun kampüs müdiresi, ilçedeki tüm özel okulların sınıf öğretmenlerini davet edip, “Öğrencilerinizi bize getirirseniz size yüksek ücret ve öğrenci başı prim veririz” diye etik olmayan ve ahlak dışı tekliflerde bulunuyor. Bununla kalmayıp bir şekilde öğrenci velilerine ulaşıp, bize gelirseniz ayrıldığınız okuldan daha uygun koşullarda kayıt yapacaklarını ve uygulanan yasal kesintiyi karşılayacaklarına varan ahlaksız tekliflerde bulunmakta.

“GENEL MERKEZ VE ÖZEL OKULLAR DERNEKLERİNE BİLDİRECEĞİZ”

Eğitimin öncelikle ahlak ve vicdan işi olduğunu bilmeyen, sırf patronlarına şirin görünmek için tüm değerleri ayaklar altına alan bu kurumun yöneticisini genel merkezine ve özel okullar derneklerine bildireceğiz. Eğitim modeli ve diğer akademik uygulamalarıyla başarı yakalayamayan bu kurumun, başka kurumlardan, özellikle ara sınıf ilkokul öğretmenlerini transfer etmeye çalışarak, hem öğrencilere hem de ailelerine büyük saygısızlık yapmaktadırlar. 

“EĞİTİM CAMİASI ADINA UTANÇ VERİCİ”

Eğitim camiası adına utanç verici bu davranışları sergileyen kurumu ve kampüs müdiresini genel merkeziyle görüştükten sonra kamuoyuyla paylaşacağız. Kamuoyuyla saygıyla paylaşıyorum.”

Haber Merkezi

YORUM YAP