Vefa için gönül seferberliği...

Vefa için gönül seferberliği...

31.03.2020 11:13:18

Eğitim Bir Sen Sendikası, üyelerine Corona virüsü ile mücadele kapsamında oluşturulan gönüllü gruplara üyelerine katılma çağırısında bulundu.

Eğitim Bir Sen Sendikası Silivri Temsilcisi Emrah Erdoğan, Kaymakamlığımızın koordinesinde katılım sağlayacak ve özellikle 65 yaş üstü ile risk grubunda bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere gönüllü gruba katılım için çağırıda bulundu.

Covid-19 salgını nedeniyle aziz milletimizin ve tüm insanlığın ciddi bir imtihandan geçtiği zor zamanlardayız. Bu süreçte milletimizin her bir ferdine, aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarına büyük sorumluluklar düşmektedir. Salgının yayılmasının önlenmesi adına devletimizin attığı adımları oldukça değerli ve yerinde görüyor, toplumumuzun bütün kesimlerini zorunlu olmadıkça kesinlikle dışarı çıkmamaya bir kez daha davet ediyoruz. Herkes gereken önlemleri aldığında bu büyük musibete karşı en büyük savunma mekanizmasının geliştirilmiş olacağına, milletimizin sağ duyusuyla zor günlerin çok daha çabuk atlatılacağına gönülden inanıyoruz.

“GÖNÜLLÜ ÜYELERİMİZİN GAYRETİYLE HER SORUMLULUĞU YERİNE GETİRECEĞİZ”

Eğitim-Bir-Sen olarak bizler, büyük bir aile olduğumuzun bilinciyle hareket ederek gönüllü üyelerimizin gayretleriyle üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getireceğimizi ilan ediyoruz.

Bu maksatla hem kendimizin hem de vatandaşlarımızın sağlığını öncelikli tutarak ihtiyaç sahiplerinin yanında olacak, onların yardımlarına koşacağız. Günün "vefa günü" olduğunu göstereceğiz.

Üyelerimizin gönüllü gayretleriyle bünyemizde oluşturacağımız ekipler vasıtasıyla kamuoyunda vefa grupları olarak bilinen gönüllü gruplara kaymakamlığımızın koordinesinde katılım sağlayacak ve özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımız ile risk grubunda bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacağız.

Bu vesileyle başta Eğitim-Bir-Sen ailemizin duyarlı üyeleri olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızı göreve davet ediyoruz. Gün bu gündür. Haydi, hep birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza iyilik sahibi bir el olalım.

Sizlerle paylaştığımız linkten ilgili formu doldurarak en kısa sürede bizlere ulaşmanızı, bu gönüllü fedakârlığa katılımınızı bekliyoruz.

Milletimizin sağ duyusu, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere devlet organlarımızın gayreti, hükümetimizin attığı yerinde adımlarla bu zor günleri en kısa zamanda atlatacağız.

Duamız ve gayretimiz milletimiz iledir. Sağlıkla kalın.”

Haber Merkezi

 

YORUM YAP