Vefa denildiğinde Akgün Duru

Vefa denildiğinde Akgün Duru

14.09.2021 12:08:56

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru geçmişte kulübe maddi manevi desteğini esirgememiş isimleri yeni sezon öncesi unutmadı ve tek tek adreslerine kulübün en genç yönetim kurulu üyelerinden Şahan Karakaş ve Ege Piriştine ile hediyelerinin ulaştırılmasını sağladı.

1957 yılında federe olarak liglerde fırtına gibi esmeye başlayan Silivrispor efsaneleri unutulmuyor. 2004 yılında ilk kez kulüp başkanlığına geldiğinde kulüp lokalinde organize ettiği bir törenle tüm emek verenleri plaketle teşekkür eden Akgün Duru şimdi de tek tek adreslere minik hediyeler gönderdi. Vefa denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olan Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, yönetiminde bulunan en genç iki ismi bu iş özel olarak görevlendirdi. Silivrispor Yönetim Kurulu Üyelerinden Ege Piriştine ve Şahan Karakaş kendilerine verilen adresleri tek tek gezerek Silivrispor hizmette bulunmuş isimlerin hediyelerini başkanın selamı ile takdim ettiler.

DURU: GEÇMİŞİ UNUTAN GELECEĞİNE GÜVENLE BAKAMAZ

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru yaptığı açıklamasında; “Silivrispor kulübü geçmişi ile bütünleşmiş ve geleceğine güvenle bakabilen bir kulüptür. Kulüp değerini en iyi bilen ve aynı zamanda kulüpçülük anlayışını en benimseyen güçlü bir semt kurumudur. Bizler kurulu düzen içinde küçük ve önemsiz insanlarız lakin hem ilçemiz hem de kulübümüzün büyüklüğü bizlerin tartışılmazıdır. Bu sebeple yarım elma-gönül alma anlayışı içinde geçmişte kulübümüze büyük emekleri geçmiş değerli spor adamlarını bir nebze olsun hatırlamak ve onların da unutulmadığını göstermek adına bir girişim içinde olduk. Bunda da başarılı olduk. Biz geçmişi ile öğünen, gurur duyan Silivri ve Silivrispor sevdalılarını unutamayız. Varlıkları ilçe için kazanç olan isimlerin hatırlanması, hatırlatılması nasıl önemliyse kulübümüzün geleceği de aynı ölçüde önemlidir. Geçmişi unutan geleceğine güvenle bakamaz sözünü hayatımıza kattık. İlçemize ve kulübümüze emeği geçen her isme tek tek sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru'nun organize ettiği ve Ege Piriştine ve Şahan Karakaş'ın bizzat adreslere teslim ettiği hediyeler ise Silivri Belediye başkanı Volkan Yılmaz, geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Selami Değirmenci, Hüseyin Turan, Özcan Işıklar, Bayburtlu İnşaat Eyüp Bayburtlu, Çağ Kabara Yönetim Kurulu Dorukhan Kocabaş, Mesan Kilit sahibi Rıdvan Mertöz, Ali Kancıoğlu, geçmiş dönem Silivrispor Kulüp Başkanlarından Siyami Köylü, Nevzat Sezen, Ahmet Dağlı adına torunu, Turgay Sezginer, Turan Turan, Refik Bek, İhsan Atun, Rıdvan Sırdaş, Çevit Baysalgil, Özer Doğan, Lütfü Yetkin, Cemil Kenar, Hayrettin Atasoy, Ufuk Bek, Mesut Tonta, Özgür Kurt verildi.

YORUM YAP