Vefa’da üç puan Silivri’nin olsun

Vefa’da üç puan Silivri’nin olsun

13.11.2017 10:40:59

Ligde bir türlü kendilerinden istikrarı yakalayamayan Silivrispor, Cumartesi deplasmanda Karagümrük'ün konuğu olacak.

Hafta sonu Vefa Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak olan bu maça galibiyet için çıkacak olan kırmızı-mavililer, zorlu maçtan puan ve ya puanlarla ayrılıp gerçek güçlerini herkese göstermek istiyor.
Hakem hatalarına maruz kaldıkları için seslerini bir türlü duyuramadıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Akgün Duru, hakemlerden kendilerine yardımcı olmalarını beklemediklerini fakat kararlarını verirken de cesur olmalarını beklediklerini söyledi. Hakem hatalarıyla birçok puan kaybı yaşadıklarını söyleyen Başkan Duru, bunun sona ermesini beklediklerini söyledi. Cumartesi günü deplasmanda Karagümrük ile oynayacakları maçtan puan ve ya puanlarla ayrılmak için sahaya çıkacaklarını söyleyen Başkan Akgün Duru, “Ligde bir türlü beklenen iyi neticeleri alamıyoruz. Bunun sadece kötü futbol oynayıp kaybedilen maçlardan kaynaklanmadığını herkes gördüğünü düşünüyorum.
Buna rağmen bir türlü sesimizi duyuramıyoruz. Gerçekten hakem hatalarıyla birçok puanımız maalesef buhar olup uçtu. Sonuç Silivrispor'un başarısızlığı ile neticeleniyor. Biz hakemlerimizden Silivrispor'u kollamalarını beklemiyoruz.
Ortaya çalıp gerçekler için düdüklerini çalmalarını istiyoruz. Bu güne kadar hakem hatalarıyla kaybedilen puanlarımızı hiç lanse etmedik ama son oynadığımız Altay maçı bizim inanın canımızı çok sıktı. Artık bardak doldu ve taşıyor. İnşallah Karagümrük ile oynayacağımız maçta da hakem hatalarının devamını izlemeyiz. Biz sahaya çıkıp takım olarak elimizden geleni yaparak iyi bir netice ile maçı tamamlamayı arzuluyoruz. Oyuncularımızın da 90 dakika boylunca sahada ellerinden geleni en iyi şekilde yapmalarını bekleyeceğiz” dedi.
Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Şampiyon olmak istiyoruz
Sonraki » Bişey yapmalı!

YORUM YAP