Ve İYİ Parti Silivri tabelayı astı

Ve İYİ Parti Silivri tabelayı astı

20.01.2018 09:50:17

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı olarak Ozan Ersaraç'ın görevlendirilmesinin ardından partinin hizmet binasının yeri de belli oldu.

İYİ Parti'nin yerleşme hazırlıkları devam eden Silivri İlçe Başkanlığı hizmet binası yakında açılıyor. Partinin tabelası asılırken, cam cephe üzerine giydirmesi de son hazırlıkların sürdüğü İlçe Emniyet Müdürlüğünün de bulunduğu Marmara Plaza adresinde yapıldı. Etkin olarak faaliyette bulunmak, siyasal örgütlenme ve halk hareketi ile dayanışma için sabırsızlandığını ifade eden İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı Başkanı Ozan Ersaraç, “Tabelalarımız tamamlandı... İYİ'lerin evi kapılarını çok yakında açıyor! Silivri İYİ olacak! Türkiye İYİ olacak!” mesajını paylaştı.

İLK KONGRE KAPIDA
Açılış hazırlıklarını tamamlamaya koyulan İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı, diğer yandan 1'nci Olağan Kongre heyecanını yaşıyor. Partinin 1.Olağan İlçe Kongresi, 3 Şubat 2018 tarihinde, saat 10:00'da ilçe teşkilat binasında seminer salonunda (Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Albay Yunus Dirik Caddesi, No:26, Kat:4, Marmara Plaza), çoğunluk sağlanamaması halinde 4 Şubat 2018 günü, saat 10:00'da yine aynı yerde yapılacak. Kongreye, İYİ Partililerin yanı sıra tüm halk davet edildi.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP