Vatan’dan kınama

Vatan’dan kınama

18.04.2018 09:17:18

Vatan Partisi Silivri İlçe Örgütü, Suriye'ye yapılan emperyalist saldırıyı kınadı.

Vatan Partisi Silivri İlçe Başkanlığı, hafta sonu gerçekleştirdikleri basın açıklaması ile ABD'nin Suriye saldırısını kınadılar.

“ABD'NİN SURİYE'YE SALDIRI GEREKÇESİ KARA PROPAGANDADIR”
Vatan Partililer süreç hakkında görüşlerini şöyle yansıttılar: “Emperyalizm Suriye halkını sekiz yıldır piyonları terör örgütleri aracılığı ile canından yurdundan ederken İslamiyet'in kutsal kandil gecesi 103 füze ile doğrudan Suriye'ye saldırmıştır. Saldırma gerekçesi Esat'ın halkına kimyasal silah kullandığını halkını öldürdüğünü göstermiştir. Bu bir kara propaganda koca bir yalandır.
Psikolojik savaş aygıtları devreye girmiş basın ve medya yolu ile tüm dünya bu yalana inandırılmak istenmiştir. Maalesef ülkemizde başta iktidar ve muhalefet olmak üzere kara propagandaya alet olmuşlar Suriye'ye yapılan saldırıya destek vermişlerdir.

“BEŞAR ESAT EMPERYALİZME KARŞI VATANINI SAVUNAN BİR KAHRAMANDIR”
Vatan Partisi 8 yıl öncede Suriye'de yapılan saldırıya karşı çıktı bugünde kara propagandaya alet olmayarak ülkesinde vatan bütünlüğünü sağlama mücadelesi veren Suriye yönetimine destek vermiştir.
Beşar Esat emperyalizme karşı vatanını savunan bir kahramandır. Kimyasal silah kullandığı emperyalist yalandır.

“TÜRKİYE İVEDİLİKLE BU İKTİDARDAN KURTULMALI”
Amerika daha önce Irak'ta, Libya'da, Mısır'da yaptığı katliamları şimdi Suriye'de yapmaktadır hedefte Türkiye ve İran vardır. Tayyip Erdoğanlar kararlı ve tutarlı bir yönetim göstermemektedirler. Türkiye ivedilikle bu iktidardan kurtulmalı milli bir hükümet ile emperyalizme karşı bölge ülkeleri ile sağlam bir cephe oluşturmalıdır.

“VATAN PARTİSİ BURADA OLMAZSA OLMAZ ÖNCÜ KUVVETTİR”
Vatan savaşını başarıya götürecek olan milli hükümettir Vatan Partisi burada olmazsa olmaz öncü kuvvettir. Amerika TSK'nın yapmış olduğu “Fırat Kalkanı” ve “Zeytin Dalı” harekatları ile bölge planları bozulmuş yenilmiş ve batı Asya'dan gidecektir ihtiyaç olan milli bir hükümettir.

“SURİYE'YE YAPILAN EMPERYALİST SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ”
Vatan Partisi Silivri İlçe Örgütü olarak Suriye'ye yapılan emperyalist saldırıyı şiddetle kınıyoruz kahramanca mücadele eden Suriye ordusu ve halkını selamlıyoruz. Kahrolsun Emperyalizm, kahrolsun Amerikan Emperyalizmi, yaşasın tam bağımsız Türkiye ve ezilen ulusların onurlu mücadelesi...”

H. Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Sektör notları...
Sonraki » Hayırlara vesile olsun

YORUM YAP