XXXXX

Vahim İddialar

Güzel Bahçe 2. Otoparkını açmış. Aldığım duyumlara göre sahipleri bir Milli Eğitim Şube Müdürümüz ve iki polis memuru, birinin amir olduğu bile söyleniyor.
Umarım Silivri Emniyeti, Milli Eğitim Müdürlüğü ve başta Kaymakamlığı bu konuya gerektiği hassasiyeti göstererek, lazım gelen incelemeyi yapar. Sözünü ettiğim kamu görevlilerinin muhtemelen yakın akrabaları üzerine resmiyete döküldüğü belirtilen ticari faaliyetin yanlışlığı süre gelirken, peşine yeni hataları ekleyerek büyüdü anlaşılan.
Kamu görevinde bulunan kişilerin bu alandaki sorumluluklarının nüfusunu kullanarak özel ticari faaliyetlerini yürütmesi kadar yanlış bir şey olamaz. Bu çarpıklığı Silivri kendi içinde çözmeli.
Konuya İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın duyarsız kalmayacağına da inanıyorum.
Silivri Emniyeti trafik ekiplerinin çektiği araçların otoparkının Silivri Polis Derneği’ne tahsis edilmesi gerektiğini paylaşıyorum her emniyet müdürümüz ile konuyla ilgili sıkıntılar tekrar tekrar baş gösterdikçe. Ama nedense Emniyet Müdürlerimiz bu konuda yetkisiz kılınmış! Kaymakamlık sessiz, ilgisiz. Emniyet devlet imkanlarıyla karşılayamadığı ihtiyaçları için her defasında hayırsever iş adamlarının kapısını çalarken neden bir türlü düzenli bir gelire kavuşturulmaz anlamak mümkün değil. Emniyetin söz sahibi olamadığı otopark konusunda, iki polis ve bir milli eğitim şube müdürünün istediği gibi at koşturması çok doğru bir işse hepimiz üç maymunu oynayalım bundan sonra; Susalım, konuşmayalım, görmeyelim!

KILIÇDAROĞLU, PAZAR
GÜNÜ SİLİVRİ’DE
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin önde gelen kurmayları Pazar günü Silivri’ye geliyor. Programa ilişkin ayrıntılı haber yarın Hürhaber’de…

Haberin devamı 05.07.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP