Uzun: “Çıkışımızı sürdüreceğiz”

Uzun: “Çıkışımızı sürdüreceğiz”

8.11.2018 11:09:09

Hafta sonu Silivri Stadı'nda grupta en yakın rakibi Denizköşkler'i ağırlamaya hazırlanan Çantaköyspor'da Başkan Devrim Uzun olağan üstü hal ilan etti.

Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Çantaköyspor'da Başkan Devrim Uzun yaptığı açıklamasında; “İlk haftalarda lige alışma sürecimiz oldukça sıkıntılı geçti. İyi oyun oynamamıza rağmen bir türlü istediğimiz skorları çıkaramıyorduk. Doksan dakika boyunca sahada iyi oynayanın biz olmamıza rağmen sahadaki puanlara sahip olamıyorduk. Sonra deplasmanda hocamızın anlamsız bir şekilde ceza alması da bizi oldukça kötü etkiledi. Çocuklar sahada iyi direnç gösteriyor. Son haftalarda bir çıkış yakaladık.

“ZORLU BİR GRUPTAYIZ”

Çantaköyspor olarak bizim lige girerken ilk hedefimiz bu zorlu İstanbul Süper Amatör Ligi'nde ligde tutunmaktı. İlk haftalarda alınan skorlar bizi üzse de son haftalarda yakaladığımız çıkış biz umutlandırdı. Mücadelemiz devam ediyor. Kıt kanaat bulduğumuz desteklerle ilerleme gayreti içindeyiz. Belki de bizim kaderimiz kura çekiminde 6. Grubu seçmekle başladı. Bu kadar zorlu bir grupta mücadele edebilmek de ayrı bir mesele. Zirveyi hedefleyen takımlar ve lig düşme potasındaki tüm takımlar birbirlerine eşit güçte diyebilirim.

“TÜM EKİBE GÜVENİM TAMDIR”

En başından beri istediğimiz çıkışı yakaladığımız takdirde ligde üst sıraları zorlayacak bir ekip olduğumuza inancım hala devam ediyor. Karakteri yüksek oyuncu profilimiz var. hocamız elinden gelenin fazlasını yapıyor. Hem oyuncularımıza hem de hocamızın bizim hedeflerimize inandığını görebiliyorum. Bunun için hepsine güvenim ve desteğim tamdır.

“DENEZKÖŞKLER'İ YENECEK GÜÇTEYİZ”

Yolumuz biraz sıkıntılı da olsa sonunu aydınlık görebiliyorum. Hafta sonu kendi sahamız ve seyircimiz önünde Denizköşkler takımı ile oynayacağız. Zorlu ve bir o kadar da seyir zevki yüksek bir maç olacağına inanıyorum. Silivrili sporseverlerin de desteği ile bu zorlu maçı lehimize çevirebilecek güçteyiz” dedi.

YORUM YAP