Üyelik standına yoğun ilgi

Üyelik standına yoğun ilgi

25.07.2017 09:58:14

Göreve yeni gelen Akgün Duru ve yönetim kurulu arkadaşları Silivrispor'a hareket getirdi ve gerçekleştirdikleri projelerle kulübe adeta hayat vermeye devam ediyorlar.

Göreve yeni gelen Akgün Duru ve yönetim kurulu üyeleri aldıkları bir karar neticesinde yeni bir döneme başladıklarını ve ilçede Silivri'ye ve Silivrispor'a gönül vermiş herkesi kulüp çatısında üye olmaya çağırdılar. Bunun için Silivri Sahili, Atatürk Anıtı önünde takım otobüsü ile birlikte kurulan stantta yeni üyelerin girişleri kabul edildi. İlk gün kurulan üye standına gelerek üye olan Silivrililerin sayısı ise 221 kişi oldu. Öğlen saat 12.00'da başlayan üye kayıtları gece saat 22.00'da son buldu. Yaz ayı boyunca her akşam kurulacak olan stantta üye kayıtlarının yapımına devam edilecek.

BALCIOĞLU'NDAN ZİYARET
Hafta sonu sahilde kurulan üye standını Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ziyaret etti. Sahilde kurulan standı ziyaret eden Balcıoğlu burada Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru ve yönetim kurulu üyelerinden çalışmalar hakkında bilgiler de aldı. Yapılan çalışmanın ilçeye hayırlı olmasını dileyen Balcıoğlu, üye olmak için gelen vatandaşlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

Engin AKIN

YORUM YAP