Umutcan’ın, Esra Erol hayali gerçek oldu

Umutcan’ın, Esra Erol hayali gerçek oldu

30.10.2018 10:06:59

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri Fener Mahallesine yaptığı bir programda 20 yaşındaki kas hastası Umutcan Aygör'ü ziyaret etti. Ziyarette Umutcan'ın Atv'de yayınlanan Esra Erol'un programını hiç kaçırmadığını ve programa katılmak istediğini öğrenen Başkan Bozoğlu, Umutcan'a sürpriz yaparak programa katılmasını sağladı.

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Birim Başkanı Hürünaz Erkıran, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sacide Karakuş ve ailesi ile birlikte Atv televizyonuna giderek Esra Erol'un programında canlı yayın konuğu olan Umutcan Aygör'ün mutluluğu görülmeye değerdi.

UMUTCAN'IN AİLESİNDEN BOZOĞLU'NA TEŞEKKÜR
Fener Mahalle ziyareti sorası Umutcan'ın hayalini gerçekleştirmek için harekete geçen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Atv'de yayınlanan Esra Erol'un program yapımcıları ile irtibat kurarak, Sosyal İşler Birim Başkanı Hürünaz Erkıran ve Yönetim Kurulu Üyesi Sacide Karakuş ile birlikte Umutcan ve ailesinin programa katılmasını sağladı. 26 Ekim'de canlı yayınlanan programda Hürünaz Erkıran, Başkan Bozoğlu'nun Silivri'den selamlarını ileterek Esra Erol'a çiçek takdim edip teşekkür etti. Program sonrası Fener Mahallesinde yaşayan Umutcan'ın ailesi de AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'na ve AK Parti Silivri ailesine Umutcan'ın hayalini gerçekleştirdiği için teşekkür etti.

Haber Merkezi

YORUM YAP