Umuç ailesi iftar geleneğini sürdürdü

Umuç ailesi iftar geleneğini sürdürdü

28.06.2016 16:02:14

Umuç Ailesi geleneksel hale getirmeyi amaçladığı iftar buluşmalarını bu sene de Cuma akşamı Erdem Kent'in bahçesinde düzenledi.

Umuçlar'ın iftarına aile yakınlarının yanı sıra aynı sitede ikamet eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP Belediye Meclis Üyesi Saadet Gencoğlu, AK Parti Meclis Üyeleri Tamer Şişman, Metin Kaya, Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar, geçmiş dönem meclis üyesi Saffet Sert, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan katılanlar arasındaydı.
Osman - Erkan ve Kasım Umuç iftara gelen konuklarını karşıladıktan sonra yakından ilgilendi. Okunan duaların ardından oruçlar açıldı.
Davetlerine icap eden konuklarına seslenen Umuç Otomotiv'in ortaklarından aynı zamanda AK Parti Belediye Meclis Üyesi Osman Umuç, komşuları, iş arkadaşları ve dostlarıyla Ramazan ayının maneviyatına uygun iftar davetlerinde buluşmayı geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını paylaştı. İftarlarına katılan herkese teşekkür ederken, insani ilişkilerin kaynaşması ve derinleştirmesi için Umuç ailesi olarak çabalarının tüm iyi niyetleriyle süreceğini vurguladı.

Ersin ERGİN

YORUM YAP