Ülkü Ocaklarından önemli açıklama...

Ülkü Ocaklarından önemli açıklama...

28.06.2017 12:41:26

Silivri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Erhan Özkök, kısa süre önce görevi Şenol Türkyılmaz'dan devralan Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ın ilk iftar programına katılmamalarına ilişkin eleştirilere yanıt verdi.

ÖZKÖK, PROGRAM YOĞUNLUĞU NEDENİYLE İFTARA KATILAMADIKLARINI İFADE ETTİ
Program yoğunluğundan dolayı iftara katılamadıklarını belirten Başkan Özkök, üzüntüsünü sosyal medyadan paylaştı. Yapılan açıklamada, “MHP Silivri ilçe Başkanlığımızın geçtiğimiz Cuma günü düzenlemiş olduğu iftar yemeğine, Silivri Ülkü Ocakları olarak başka bir iftar programında bulunmamız sebebiyle katılım sağlanılmaması bazı basın kuruluşlarımızca haber konusu olmuştur. Sizlerin de takdir edeceği üzere bu güzel ve rahmet kapılarının açıldığı mübarek iftar sofralarının her birinde bulunmayı istesek de buna imkân bulunmamaktadır.
Söz konusu olan bu haberin niyeti sorgulanmaksızın cevap vermek isteriz ki; Ülkü Ocaklarımız, Milliyetçi Hareket Partisi ve makamlarıyla, üç hilal sancağının dalgalandığı hiç bir kuruluşla bırakın sorun yaşamayı böyle bir algı oluşmasına dahi müsaade etmez.
Son olarak belirtmek isteriz ki geçtiğimiz günlerde İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım beyin de ifade ettiği gibi MHP İstanbul İl ve İlçe Başkanlığı makamları Liderimizi ve Şehitlerimizi temsil eder, makamı korumak her ülkücünün, ülkü ocaklının görevidir bu düsturun her zaman emrinde hizmetinde olduğumuzu belirterek bu tarz haberlerinde yersiz olduğunu kamuoyuna saygıyla bildiririz” denildi.

YORUM YAP