Çağrıbey Ortaokulu’nda 23 Nisan

Çağrıbey Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, Ata’mızı saygı, sevgi ve minnetle andı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencileri de coşku, gurur ve mutluluk içinde gösteriler eşliğinde kutladı.

Odak Koleji’nde coşku dolu 23 Nisan

Odak Koleji öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı renkli gösteriler eşliğinde coşku içinde kutladı.

Genç Kızılaylar çocukları mutlu etti

Türk Kızılay Silivri Şubesi, Genç Kızılayları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocukları mutlu etmek için sahadaydı.

Soydaş’tan Balcıoğlu ve yönetimine teşekkür

Silivri Taekwondo Ailesi sporcuları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen ilde ve il dışındaki turnuvalardan derecelerle döndü.

Ülkü Ocaklarından 23 Nisan etkinliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Silivri ÜlküOcakları da bir etkinlik düzenledi.

Balcıoğlu, Stari Grad Belediye Başkanını kabul etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Saraybosna/Stari Grad’ın Belediye Başkanı Irfan Čengić ve beraberindeki heyeti kabul etti.

SPOR

,

Halterde Şampiyon Bengü çok çalışıyor

Geçtiğimiz sezon okullar arası turnuvada şampiyon olan Bengü Engin, merhum olimpiyat şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun kabrine giderek çok çalışmaya devam edeceğinin sözünü verdi.

Kasarcı, Sözümüzün eriyiz

TFF 2. Lig için Play-Off oynama hakkı kazanan Silivrispor’da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı yaptığı değerlendirmesinde, “Sezon başı sevenlerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz” dedi.

Öznakkaş 5. viteste 5-2

İstanbul Amatör 2. Küme 3. Grupta zirve mücadelesi veren Öznakkaş kendi sahasında ve seyircisi önünde Yalıköy’ü 5-2 mağlup ederek kritik maçtan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.