Uğur öğrencilerine başarı semineri

Uğur öğrencilerine başarı semineri

1.05.2017 09:41:06

Silivri Uğur Temel Lisesi öğrencilerine Eğitim Uzmanı Sait Gürsoy tarafından Başarıya Doğru konulu seminer verildi.

Silivri Uğur Temel Lisesi, 27 Nisan Perşembe günü Bilgi Üniversitesinin katkılarıyla Eğitim Uzmanı Sait Gürsoy'u okulunda ağırladı. Gürsoy, 11 ve 12.sınıf öğrencilerine Başarıya Doğru konulu seminer verdi. Okul idarecileri ve öğretmenler de semineri dinleyenler arasındaydı. Eğitim Uzmanı Sait Gürsoy, liselilere üniversite yolculuğu, iş ve kariyer konularında bilgi verdi. Öğrencilere hem üniversite yaşamında, hem de iş yaşamında kendilerini çok iyi yetiştirmeleri ve donanımlı olmaları gerektiğine vurgu yaptı. Gürsoy, artık üniversitelerin değil, öğrencilerin üniversite seçtiğini söyledi.
21.yy'da geleceğin mesleklerinde yeni yeni iş alanlarının oluşacağı, buna göre hazırlanmaları gerektiğini savundu. Seminer interaktif şekilde devam etti. Öğrenciler kafalarındaki soruları çekinmeden yönelterek cevaplarını aldılar.
Silivri Uğur Temel Lisesi Müdür Yardımcısı Yıldız Selviboy, Sait Gürsoy'la çalışma fırsatı bulduğunu, Uğur Okulları ailesi tarafından da kendisinin çok sevildiğini, kendisini ağırlamaktan duydukları mutluluğu paylaşarak, kendisine okulu adına teşekkür ederek çiçek sundu.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP