Uğur’dan öğrencilere müjdeli haberler geldi

Uğur’dan öğrencilere müjdeli haberler geldi

26.07.2016 16:05:31

TEOG ve YGS-LYS tercihlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti veren Silivri Uğur Temel Lisesi, şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz eğitim sunarken lise kayıtlarına ve mezun kursiyerlerine %48 indirim yapmakta.

Öğrencilerinin TEOG ve YGS-LYS tercih süreci heyecanını paylaşarak işlemlerini ücretsiz gerçekleştiren Silivri Uğur Temel Lisesi Kariyer Merkezi yetkilileri süreç hakkında gazetemize bilgi paylaşımında bulundu.

“TEOG VE YGS-LYS TERCİHLERİ ÜCRETSİZ”
Verilen bilgiler şöyle: “Yoğun ve meşakkatli bir eğitim öğretim yılının ardından herkesin harcadığı emeklerinin karşılığı olan meyvelerini toplayacağı tercih sürecini öğrencilerimizle beraber heyecanla yaşamaktayız. Bu süreçte okulumuz bünyesinde ÜCRETSİZ olarak TEOG ve YGS-LYS tercihlerinde danışmalık hizmeti vermekteyiz.
TEOG tercihleri 15 Temmuz'da başladı ve güncellenen takvime göre 29 Temmuz'da sona erecek. Yerleştirmeye esas yüzdelik dilime bakarak tercih üstünlüğüne göre 25 okula kadar tercih yapılabilecektir. Tercih listenizi bireysel olarak e-okul üzerinden girebileceğiniz gibi, herhangi bir ortaokuldan da yapabilirsiniz. Bireysel giriş yapanlar mutlaka herhangi bir ortaokuldan onaylatmalıdırlar. Tercih sürecinde tercih yapmayı unutmamalısınız. Aksi takdirde sistem öğrenciyi açık öğretim lisesine kayıt yapacaktır.
Okulumuza kayıt olmak isteyenler tercih listesi vermeyip, herhangi bir ortaokuldan ÖZEL OKULA KAYIT OLACAĞIM butonunu işaretletmeleri gerekmektedir. Bu durumda tercih sıralamasına öğrenci katılmayacaktır. Tercih yaptıktan sonra yerleştikleri okuldan nakil dilekçesi vererek de okulumuza gelebilmektedirler.
TEOG yerleştirme sonuçları 12 Ağustos'ta açıklanacaktır. Yerleştiği okuldan başka bir okula nakil yoluyla geçiş müracaatları 1.Nakil için; 15-19 Ağustos, 2.Nakil için; 22-29 Ağustos ve 3.Nakil için; 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında ve en fazla 3 okul seçilerek yapılacaktır.
YGS – LYS tercihleri de 26 Temmuz – 2 Ağustos arasındadır. Tercih yapacaklar, sahip oldukları puan türündeki başarı sıralamaları ile seçtikleri bölüme geçen sene yerleşen en son öğrencinin başarı sıralamasını mutlaka karşılaştırmalıdır.
ÖSYM'nin (ais.osym. gov.tr) sitesindeki aday işlemlerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile 24 Üniversite ve bölüme ait başvurular bireysel olarak yapılacaktır. Yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarih daha sonra duyurulacak ve ÖSYM'nin sitesinden sonuçlar ilan edilecektir.


“ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN EVLATLARINI OKULUMUZA ÜCRETSİZ KAYIT EDİYORUZ”
Ülkemizdeki birlik ve beraberliğin daha da bir önem kazandığı bu süreçte, canını hiçe sayan ŞEHİT yada GAZİ'lerimizin evlatlarını, lise eğitimleri süresince Silivri UĞUR TEMEL LİSESİ'nin en değerli emanetleri olarak görüyor ve seve seve tamamen ücretsiz olarak okulumuza kayıt etmek istiyoruz.

“OKULUMUZ LİSE KAYITLARINA VE MEZUN YGS-LYS KURSİYERLERİNE % 48 İNDİRİM VAR”
Ayrıca; UĞUR eğitim kurumlarının 48.yılına özel sınırlı sayıdaki kontenjan için, okulumuz lise kayıtlarına ve Mezun YGS-LYS kurslarımıza gelecek öğrencilere %48 indirim uyguluyoruz. Gerek TEOG, gerekse YGS-LYS'de tüm öğrencilerin gönüllerindeki okulu ya da bölümü kazanmalarını canı gönülden diliyoruz.”
Haber Merkezi

YORUM YAP