Uğur Bursluluk sınavı büyük ilgi gördü

Uğur Bursluluk sınavı büyük ilgi gördü

15.01.2019 11:17:39

Türkiye'de toplam 133.422 kişi Uğurlu olmak için Bursluluk Sınavına katıldı...

12-13 Ocak 2019 tarihinde Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirilen Uğur Bursluluk Sınavı, büyük ilgi gördü. Öğrencilerin başarı düzeylerini ölçmelerine imkân tanırken 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için Uğur Okullarında burs olanağı sağlayacak Uğur Bursluluk Sınavı'na Silivri'de güzel bir katılım sağlandı.
Özel Silivri Uğur Temel Lisesi yetkilileri, “4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. ve 11. sınıf düzeyinde gerçekleştirdiğimiz sınavlara yoğun katılımlarından dolayı öğrencilerimize çok teşekkürler ediyoruz. Uğur Okulları, gençlerimize ve değerli velilerimize "Eğitimde Güvenilir Liman "olma özelliğini tam 50 yıldır gerçekleştiriyor. Bahçeşehir Üniversitesi, Bahçeşehir Koleji, Uğur Okulları ile bir Dünya markası olma yolunda ilerlemeye devam ediyoruz.” açıklamasında bulundu.
Öğrenciler, Bursluluk Sınavı'nda ter dökerken, Okul Müdürü Nabi Çelik velilere Uğur Eğitim Kurumları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Birçok konuda aydınlatan ve velilerin sorularını yanıtlayan Çelik, ilgi ve katılımları dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Karakaş üzerinden...
Sonraki »

YORUM YAP