Üç firmamıza Metalik Yıldızlar Ödülü

Üç firmamıza Metalik Yıldızlar Ödülü

20.04.2017 09:26:41

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, 21 farklı kategoride 2016 yılının başarılı ihracatçılarını ödüllendirdi. İDDMİB İhracatın Metalik Yıldızları Ödülüne Silivri'de faaliyet gösteren ve Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği üyesi olan Sarten Ambalaj, Mesan Kilit ve İskeçeli Çelik Yay da layık görüldü.

Başkanlığını Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği üyesi Rıdvan Mertöz'ün yaptığı İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birliğinin (İDDMİB) düzenlediği Medalik Yıldızlar ödül törenine SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Başkan Yardımcısı Mesut Söylet, Genel Sekreter Adnan Deniz, Üyelerden Erdoğan Boy, Mehmet Haseski, Ali Osman Mertöz, Celalettin Yazıcı, Hikmet Çıplak, Gökhan Turhan ve Zeki Sarıbekir'le birlikte katıldı.

KOCABAŞ: ÜYELERİMİZİN BAŞARISIYLA GURUR DUYDUK
Törende SİAD üyelerinden Sarten Ambalaj, Mesan Kilit ve İskeçeli Çelik Yay ödül aldı. Üyelerinin başarısıyla gururlandıklarını belirten SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, “Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

METRÖZ: 2017 YILINI YÜZDE 8'LİK BİR BÜYÜME İLE KAPATMAYI HEDEFLİYORUZ
Törenin açılışında konuşan İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Rıdvan Mertöz, üretimin devam edeceği mesajını 2016 yılında gerçekleştirdikleri 6,2 milyar dolarlık ihracat ile verdi ve şu açıklamalarda bulundu: "İDDMİB olarak hiçbir zaman tek bir pazara bağlı kalmadan, alternatif pazar arayışlarımızı sürdürdük. Katma değeri yüksek ürünlerle ihracatımızı artırmaya çalıştık. 2017 yılını yüzde 8'lik bir büyüme ile kapatmayı hedefliyoruz. Bu yolda başarıyla ilerlemeye devam etmek için AR-GE, inovasyon, markalaşma ve endüstriyel tasarım konularına çok önem veriyoruz. Bu bilinçle bu sene İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışması'nın 12.'sini düzenledik. Tasarım Yarışmalarımızı yeni sektörlerimiz için de düzenlemek üzere çalışmalara başladık.
Tüm ihracatçılarımızı 2017 yılında Türkiye algısını daha olumlu yönde değiştirmek için çabalarımızı yoğunlaştırmaya ve ülke ekonomisinin geleceğe daha kararlı ilerleyebilmesi adına payımıza düşeni yapmaya davet ediyorum."
Sevginar SALİ

YORUM YAP