Türkyılmaz; “İyi ve güçlü bir takım oluyoruz”

Türkyılmaz; “İyi ve güçlü bir takım oluyoruz”

10.08.2018 10:23:07

10 günlük Bolu kampından dönen Çatalcaspor'da Sportif Direktör Hasan Türkyılmaz oldukça önemli açıklamalara imza attı.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor'da kamp değerlendirmesinde bulunan Sportif Direktörü Hasan Türkyılmaz: "Bolu kamp döneminde tüm futbolcularımızın çalışmaları ve iyi niyetleri, takımda olumlu bir hava oluşturdu" dedi.

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Çatalcaspor 'un tecrübeli Sportif Direktörü Hasan Türkyılmaz kamp döneminde tüm futbolcuların çalışmalarının ve iyi niyetlerinin, takımda olumlu bir hava oluşturduğunu belirtti. Hasan Türkyılmaz, yaptığı açıklamada, takımın Bolu'daki 11 günlük ikinci etap kampını dün sabah gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladığını söyledi.

İkinci etap kampının çok verimli ve olumlu geçtiğini belirten Türkyılmaz, "Bu kamp döneminde tüm futbolcularımızın çalışmaları, hırslı ve istekli olmaları ve iyi niyetleri, takımda olumlu bir hava oluşturdu. Ayrıca yeni transferlerimizin fazlalığı nedeniyle bu kamp eski ve yeni oyuncuların kaynaşması açısından da çok olumlu oldu" diye konuştu.

Hasan Türkyılmaz, teknik direktörleri Sertan Güriz'in oyunculara iki gün izin verdiğini aktararak, "Takımımız 3. Etap kampı için 11 Ağustos Cumartesi günü İstanbul Çatalca'da Kale içi tesislerinde toplanacak. 3. Etap Kamp döneminde üç hazırlık maçı oynayacak" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP