Türk Milli Takımı Avrupa 3.sü

Türk Milli Takımı Avrupa 3.sü

20.11.2018 10:07:13

Türkiye Down Sendromlu Futsal A Milli Takımı katıldığı ve ilk defa düzenlenen Avrupa Futsal Şampiyonasında Avrupa 3.sü oldu.

Silivri Beyaz Melekler Spor Kulübü'nün yetiştirdiği özel sporcu Volkan Yavuzaslan'ın aralarında bulunduğu Türkiye Down Sendromlu Futsal A Milli Takımı, ilk defa düzenlenen Avrupa Futsal Şampiyonası'nda göğsümüzü kabarttı.
Ülkemiz takımı, 12-15 Kasım 2018 tarihleri arasında İtalya'nın Temi şehrinde, düzenlenen şampiyonada üçüncülüğü kazandı. 13 Kasım'da yapılan müsabakada Türkiye İtalya'yı 4-2 yenerken, 14 Kasım'da yapılan müsabakada Portekiz'e 3-2 yenildi. Çift devreli müsabakalar sonucunda; Portekiz Avrupa Şampiyonu olurken, 2. İtalya, 3. ise Türkiye oldu.

EN İYİ KALECİ SEÇİLDİ
Silivrili sporcumuz Volkan Yavuzaslan, Avrupa Şampiyonasının En İyi Kalecisi seçilerek ödüle layık görüldü. Şampiyonada Yavuzaslan'ı Kulüp Başkanı Mesut Özdoğan, eğitmenleri Yavuz Erken ve Hasan Okan, Ahenk Sanat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Sütçüoğlu şampiyonada yalnız bırakmadı.

ERGEN, TEŞEKKÜR ETTİ
Kulüp yöneticisi ve eğiticisi Yavuz Ergen, yaptığı açıklamada desteğini esirgemeyenlere şu sözlerle teşekkür etti: “Bir turnuvanın daha sonuna geldik. Bizlere destek olan Belediye Başkanımız Özcan Işıklar, İnci Aydar ablamıza, Alev Arakelyan annemize, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş'a, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu ailesine ve federasyon Başkanımız Birol Aydın'a ve Kulüp Başkanımız Mesut Özdoğan'a teşekkür ediyoruz.
Haber Merkezi

YORUM YAP