Turgut Reis Tema Gönüllüsü Sınıfından örnek çalışma

Turgut Reis Tema Gönüllüsü Sınıfından örnek çalışma

18.10.2017 15:47:05

Turgut Reis İlkokulu 3/A Tema Gönüllüsü Sınıfı öğrencileri, velilerinin de katkılarıyla okulda çiçek bahçesi kurdu.

Turgut Reis Tema Gönüllüsü 3/A Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Güler Karagöz'ün rehberliğinde, okul bahçesinde kendilerine ayrılan bölümde rengarenk bir çiçek bahçesi kurdu. Öğrencilerine sağlıklı bir gelecek sağlamak adına doğanın mucizesi ağaç ve çiçekleri tanıtarak, onlarla iç içe olmalarını sağlayarak doğa sevgisi aşılamayı hedefleyen sınıf öğretmeni Güler Karagöz'ün önderliğinde örnek bir çalışmaya imza atıldı.
Hafta sonu velileriyle birlikte okula gelen 3/A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri, Tema Vakfı Silivri Temsilciliği üyesi Canan Aksu'nun desteği ve Silivri Belediyesi'nin de katkılarıyla çok hoş bir mini bahçe oluşturdular. Yüksek duvarları ve yerleri beton olan görüntünün yerini sevimli bir çiçek bahçesi aldı. Öğrenciler, çamları ve rengârenk çiçekleri kendi elleriyle toprakla buluşturmanın mutlu heyecanını yaşadılar. Okul müdürlüğü tarafından kendilerine sağlanan lastikleri, yüksek beton duvarlarda değerlendirdiler ve oraya da çiçekler ektiler. Ortaya çıkan sonuç herkesi çok mutlu etti.
Diledikleri halde diğer okul sınıflarının kendi bahçelerini oluşturmaları için okul müdürlüğü tarafından gerekli desteğin sağlanacağı öğrenildi.

Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Sel gider kum kalır
Sonraki » Küçük bir ziyafet

YORUM YAP