Turgut Reis’in eTwinning projesine Kalite Etiketi

Turgut Reis’in eTwinning projesine Kalite Etiketi

24.09.2019 10:12:32

Turgut Reis İlkokulu sınıf öğretmeni Demet Atun Güzel'in ‘'Eğlenceli Matematik Dünyam'' eTwinning Projesi Ulusal Destek Servisi tarafından Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Turgut Reis İlkokulu sınıf öğretmeni Demet Atun Güzel tarafından, 2018-2019 eğitim- öğretim yılında yürütülen ‘'Eğlenceli Matematik Dünyam'' eTwinning projesi Ulusal Destek Servisi tarafından ‘Kalite Etiketi' ile ödüllendirildi.
Okul Müdürü Hakan Can, projeyi yürüten öğretmeni Demet Atun Güzel ve 3-B sınıfı öğrencilerini tebrik etti.
Turgut Reis İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Demet Atun Güzel'in rehberliğinde Eğlenceli Matematik Dünyam (My Fun Math World) adlı e-twinning projesine geçtiğimiz eğitim-öğretim yılı katıldı.

PROJENİN AMACI VE HEDEFLERİ
Projede, ilköğretim müfredatını farklı yöntemlerle ve teknolojiyle destekleyerek, öğrencilerin aktif katılımı sağlanarak konuların öğrenci merkezli işlenmesi planlandı.
Amacı ise öğrencilerin matematiğe karşı ilgilerini uyandırmak var olan ilgilerini arttırarak ders içi etkinlikleri keyifli hale getirmekti.
Projede öğrencilerin problem çözme, matematiksel modelleme, kodlama becerisi geliştirme, ilişki kurabilme, iletişim, akıl yürütme, ilişkilendirme, karar verme, sorumluluk alma ve yerine getirme, araştırma, girişimcilik, teknolojiyi kullanma gibi özelliklerini geliştirmeleri hedeflendi. Ekim ayından mayıs ayına kadar çeşitli web2 araçları kullanılarak işlendi.
2-B sınıfı öğrencileri projelerini tanıtan panolarını hazırladıkları matematik sembolleri kostümleriyle eğlenerek tanıttılar. Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Mavi Dil ve Konuşma Merkezi açıldı
Sonraki »

YORUM YAP