Turgut Reis İlkokulu başarıya doymuyor

Turgut Reis İlkokulu başarıya doymuyor

20.09.2018 10:17:32

Turgut Reis İlkokulu'nun bir projesi daha Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edildi.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Erasmus + Programı Okullar arası Değişim Ortaklıkları (KA229) faaliyeti kapsamında 2018 yılı Teklif Çağrısı Döneminde Turgut Reis İlkokulu tarafından sunulan "Art Creativity Coding-Full Steam Ahead" başlıklı proje kabul edildi.
Söz konusu proje kapsamında, Turgut Reis İlkokulu proje ekibi Polonya, İtalya, Letonya, Yunanistan ve Portekiz'deki okulları ziyaret edecek ve ilerleyen tarihlerde de bu okulların öğretmenlerini ülkemizde ağırlayacak.

CAN, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü Hakan Can, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle paylaştı: “Turgut Reis İlkokulu olarak başarılarımıza başarı ekleme dönemine hızlı bir giriş yaparak başlamış bulunmaktayız. Gururla paylaşmak isteriz ki okulumuz Erasmus+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları faaliyetine (KA229) "Art Creativity Coding-Full Steam Ahead" başlıklı projemiz kabul edilmiş bulunmakta. Söz konusu proje ile proje ekibimiz Polonya, İtalya, Letonya, Yunanistan ve Portekiz'deki okulları ziyaret edecek ve ilerleyen tarihlerde de bu okulların öğretmenlerini kendi okulumuzda ağırlayacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz. Başta Selda Tilev olmak üzere emeği geçen herkese Turgut Reis İlkokulu ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
Renginar SALİ

YORUM YAP