Toros, “Kararı kabul etmiyoruz”

Toros, “Kararı kabul etmiyoruz”

14.07.2020 08:58:30

Edirnespor Teknik Direktörü Adnan Toros, Federasyonun pandemi nedeniyle bitime 4 hafta kala yarıda kalan Bölgesel Amatör Ligde birincilerin şampiyon ilan edilmesine tepki göstererek alınan kararın adil olmadığını söyledi.

 

Edirnespor teknik patronu Adnan Toros verilen kararı kabul edemeyeceklerini belirterek şöyle dedi “Kararı kabul etmiyoruz. Bir kere alınan karar haksız bir karar. Ali Düşmez'in de amatörlerin hakkını savunduğuna inanmıyorum. Kararın yanlışlarından bir tanesi madem statüye 9 takım çıkar diye koydunuz neden 11 takım çıkarıyorsunuz? Madem 9 takım olacaktı ligleri oynatıp tescil etseydiniz. Bizim de hakkımız. O takımlar kolay kurulmuyor. O hale kolay gelmiyor. Alınan karar tamamen yanlış ve adaletsiz.

 

“BİRÇOK KULÜP LİGDEN ÇEKİLECEK”

 Masanın başında oturmakla bu işlere karar verilmez. Dolayısıyla bu kararı acilen düzeltilmesi lazım Federasyonun. Aksi takdirde birçok kulüp ligden çekilecek. Diğer bir husus da düşme belli  değil. Süper Amatörlerin de hakkı yeniliyor. Kim düşüyor, kalıyor belli değil. Rast gele verilmiş bir karar.

 

“BU KARARIN SORUMLULARI İSTİFA ETMELİ”

Düşünülmeksizin verilen karar. O kararın düzeltilmesi lazım. Başta Ali Düşmez ve bu işe sebep olanlar var. Dolayısıyla eğer bu kararı düzeltmezlerse aksi takdirde bu kararın sorumluları istifa etmeli. Ligi tescil ediyorsan da kulüplerin maddi masraflarını, harcamalarını yerine getirmek zorundalar.” Şeklinde konuştu.

 

“7 TANE TAKIM MI FAZLA GELİYOR?”

Lidere 3 puan yakın olan takımlara da şans verilmesi gerektiğini ifade eden Toros “Madem küme düşme yapmıyorsun lidere 3 puan yakın takımları da 3.Lige almak zorundasın. 7 tane takım mı fazla geliyor? Madem öyle lider ile iddiası olan takımlar arasında Play Off oynatsalardı. Ya da ligi olduğu gibi oynanmamış saysınlar güçleri yetiyorsa. Daha adaletli bir karar olurdu.” diye konuştu.

 

İSKENDER KORDU

 

 

YORUM YAP