Toptan Satışın Adresi Ağaoğlu Et ve Et Ürünleri

Toptan Satışın Adresi Ağaoğlu Et ve Et Ürünleri

3.02.2017 12:11:35

Selahattin Çetin tarafından açılan Ağaoğlu Et ve Et Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, restaurant, hotel, catering, kasap, fabrika, okul ve toplu olarak ete ihtiyacı olan tüm işletmelere kırmızı et ve işlenmiş et ürünlerinin tedariğini sağlıyor.

Toptan et ürünleri sektöründe hizmet vermeye başlayan Ağaoğlu Et ve Et Ürünleri, özenle üretilen yerli besi hayvanlarının etlerini toplu tüketim noktalarına kalite ve güvenlik koşulları ile ulaştırıyor. 15 yıldır hayvancılık ve kırmızı et sektörünün içinde olan Selahattin Çetin, Ağaoğlu Et ve Et Ürünleri şirketi ile kurum ve kuruluşlarınızın toptan et talebini soğuk hava ünitesine sahip modern et taşıma araçlarıyla karşılıyor. Kontrfile, bonfile, antrikot, döş, gerdan, karkas, fileto, kuşbaşı, tranç, bütün dana, kaburga, kıyma, beyti, but, bütün kuzu, incik, kol, külbastı, kafes, pirzola özetle her türlü dana ve kuzu grubuna ait kırmızı et ve et ürünlerini Ağaoğlu'nda bulabilirsiniz… Ağaoğlu Et ve Et Ürünleri; güven, kalite ve lezzeti kendisine ilke edinen Melih Sucuklarının da bayiliğini yaparak tüketicisine sucuktan, salama geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN ET SİPARİŞ EDEBİLİRSİNİZ
Etler %100 helal kesim olup hijyenik ortamlarda muhafaza edilmekte. Toptan sipariş isteklerinize günlük cevap verilmekte olup, et nakli soğuk hava depolu araçlarla gerçekleştirilmektedir.
Yaygın bir dağıtım ağına sahip olan Ağaoğlu, et ve et ürünlerini sadece Silivri'ye değil, tüm Türkiye'ye tedarik ediyor.
Lokanta, restaurant, catering, okul, hastane vb. tüm firmaların toptan et ihtiyaçları için 0212 728 06 07 – 0553 728 00 82 – 0553 728 00 83 nolu telefonları arayabilirsiniz. Ağaoğlu Et ve Et Ürünleri, Ali Bey Mahallesi, Akgün Silivri Caddesi, No:30/A adresinde hizmetine devam ediyor.

ÇOK YAKINDA KUMBURGAZ'DA YENİ ET TESİSİ AÇILACAK
Müşterilerine maksimum hizmet sunmayı hedefleyen girişimci işadamı Selahattin Çetin, çok yakında Kumburgaz'daki yeni hizmet binasıyla çalışmalarına yeni bir boyut kazandıracak. Toptan et ihtiyacı duyulan her yere sorunsuz bir biçimde hizmet ulaştırmaya kararlı olan Çetin, Silivri merkezin ardından aynı sistemde çalışacak yeni et tesisini Kumburgaz'da açıyor.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP