XXXXX

Topbaş Selimpaşa’ya geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş, 4 Haziran 2012 bugün İBB'den hareketle alt yapı hizmetleri hakkında bilgi verdiği basın turu kapsamında Selimpaşa'da Atık su Tünelleri ile ilgili açıklamada bulunacak.

AK PARTİ HAKKINDA İSİMSİZ MAİL
Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı'nda İl Kongre sürecinde yaşananlar hakkında isimsiz bir mail geldi. Bir çok basın mensu-buna ulaştırılan açıklamada Silivri'den katılım düzeyinin ilçe yönetimi tarafından gösterilen rakamların altında olduğu, süreçteki aksaklıklar ve ilçemizden gidenlerin kongrenin yapıldığı stada giremediği yönünde eleştiriler resimleri ile sıralanıyor. Tabi tüm bu aktardığım mevzular hakkında sorumluluk da mevcut ilçe yönetimine yükleniyor. Eleştirileri 13 sayfada toparlayan ve kim olduğu üç aşağı beş yukarı tahmin edilen bu arkadaşlar eleştirilerini alenen kimliklerini ortaya koyarak yaparlarsa daha sağlıklı bir sonucun ortaya çıkacağına inanıyorum. İsim vermeden ortaya koydukları ve bizden yayınlamamızı rica etikleri bilgilere yer vermek istenmeyen bir durumu ortaya çıkartıyor. Kendi gazetem adına ifade etmem gerekirse ‘tetikçilik' pozisyonuna bizi sokmayı eminim düşüncelerini kamuoyuna aktarmamızı isteyen kişiler de istemiyordur. Kaçak güreş yerine herkes açık açık kartlarını ortaya koymalı… Düşüncelerini cesaretle ortaya muhalefet tarzında koymayı bilen kişiler, kimliklerini de şüpheye yer bırakmayacak biçimde açıklayacak kadar cesurdur.

NİCE NİCE MUTLU YILLARA
Silivri Belediyesi Basın Danışmanı Melis Avcı'nın doğum günü bu gün. Sağlıkla, mutlulukla daha nice nice yaşlar diliyoruz. Doğum günü kutlu olsun Melis…

İT ÜRÜR, KERVAN YÜRÜR
Atalarımız ne güzel söylemiş "İt ürür kervan yürür” diye. Önlerine atılan tek kemik parçasıyla benim önümdeki ziyafet sofrasını gördükçe kıskançlıktan deliye dönmelerini çok iyi anlıyorum! Yanımda olanlar ve yanında olduklarım gönül dostlarımdır, gerisi beni çok fazla ilgilendirmez. İtlerden korkmam; beni ısırmasın diye beslemem de. Düşmanlarımın üzerine salmak için de ihtiyaç duymam. Kendi işimi zamanı ve yeri gelince kendim hallederim.
Silivri'ye çok şey borçluyum, bunun için seviyemi bu satırlarda düşürüp, kişisel meseleme köşemi çok fazla meşgul etmeyeceğim. Temsil ettiğim kurumu artık kendimden çok düşünmek zorundayım.
Bazı insan müsveddelerini yazmaya kalktığınızda yazınıza +18 ibaresi koymak bile yeterli olmuyor. Zaten ahlaksızlıklarını duymayan, bilmeyen yok! Filmi de oynadı, satırlara da döküldü. Bu iğrençliğin hiçbir yerinde olmayacağım!
"İt ürür kervan yürür”ün meali kuşkuya yer bırakmayacak şekilde anlatmak istediklerim açıklığa kavuşsun diye; Meyveli ağacın taşlanması gibi iyilikte yarışan kimselerle uğraşanlar çok olur. Kıskançlık bazen insanı kudurtur. Doğru yolda olanlara çatanlar, bir yerden geçen kervana ürüyen itlere benzer. Bu tür karşı koyma ve sataşmalar, yürüyüşü engelleyemez. Akıl ve inanç sahibi insanlar, kınayanın kınamasına rağmen hak bildikleri yolda yürürler.

İyi haftalar...

YORUM YAP