Tonta “İzmir’de oyun vardı skor yoktu”

Tonta “İzmir’de oyun vardı skor yoktu”

19.01.2016 10:23:01

TFF 3. Lig 1. Grupta ligde kalma mücadelesi veren Silivrispor'da ikinci yarının ilk maçında İzmir deplasmanında kaybedilen puanın ardından bir açıklama yapan Silivrispor İdari Menajeri Mesut Tonta; “Ligin ikinci yarısının ilk maçında İzmir'de Altay'a konuk olduk. Altay maçının en kısa yorumu ise sahada oyun var sonuç yoktu yani, kısa ve öz Altay maçında oyun var sonuç yok. Lige kötü başladık, böyle olsun istemezdik. Bu hafta kendi sahamızda grubumuzun lideri olan bir başka İzmir takımı olan Tire'yi konuk edeceğiz. Lider ile oynayacağız ve lider takıma karşı daha iyi motive olacağımıza inanıyorum. Takım ilk maçında sahaya yansıttığı oyun oldukça iyiydi. Takım olarak iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim ama puan olarak istediğimiz yerde değiliz.

ÇALIŞMAYA DEVAM
Altay maçından puan alamadık diye de lige küsecek değiliz. Önümüzde uzun bir lig maratonumuz var, içerde oynayacağımız maçlardan kesinlikle puanlar çıkardığımız takdirde ligde kalacağımızı söyleyebilirim. Altay maçındaki oyunumuz ile ligde kalacağımızı bu takım gösterdi. İlk maç olan Altay karşısındaki oyunumuzu skora yansıtamadık.
Bu durum da dünyanın sonu değildir. Alt sıralardan kurtulacağız.

BİREYSEL HATALARDAN KAYBETTİK
Doksan dakika boyunca oyuncularımız asgari hata ile mücadele etti. Bir tek hatamız oldu, bunu da pahalıya ödedik. Bireysel hatadan dolayı yenildik. Rakip bizi yenmedi biz kendimize yenildik. Bizim bu saatten sonra kaybetme lüksümüz yok kazanmak zorundayız başka türlü çıkış yok. Tire maçında görülecektir ki takımımız iyi yolda. Biz bu ligde kalacağız” dedi.

Engin AKIN

YORUM YAP