Tonta; Biz gönüllerin şampiyonu olduk

Tonta; Biz gönüllerin şampiyonu olduk

16.04.2018 09:45:34

Son derece zorlu geçen mücadelenin ardından gerçekleştirilen penaltı atışlarında talihsiz bir şekilde elenen Alibeyspor Kadın Futbol takımı için Başkan Ali Tonta hiç kimseyi evine göndermedi tüm kadroyu bir gece daha Eskişehir'de tuttu.

Eskişehir, Hasan Doğan Stadı'nda oynanan ve normal süresi karşılıklı atılan gollerle 2-2 tamamlanan maçın 15'er dakikalık uzatma süresinde de maç 3-3 bitti ve penaltı atışlarına gidildi. Gerçekleştirilen penaltı atışlarında 11-10 yenilen Alibeysporlu kızlara Başkan Ali Tonta büyük bir babalık yaparak gönüllerini almasını bildi. Müsabakanın bitimi ile birlikte tüm kadroyu saha ortasında toplayan Ali Tonta; “Belki yenildik ama biz bu yenilgiden de çok şey öğrendik. Bizim için önemli olan birlik ve beraberliğimizin bozulmadan ilçemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Bunu da çok iyi başardık. İlçemize ilkleri yaşatmanın gururunu yaşıyorum. Bir başkan daha ne isteyebilir ki oyuncularından teknik ekibinden ve yönetiminden. Bizim bu anlamlı günümüzde bizleri arayarak yanımızda olan değerli dostlarımıza teşekkür ederim.

TONTA: BİZ ZATEN ŞAMPİYONUZ
Şimdi hep birlikte Eskişehir'de bir gün daha kalacağız. Tur atlamış olsaydık burada yine kalacaktık. Sizler benim gönlümde turu atladınız. Bunun için de bu gece otelimize geri dönüp geceyi bir şampiyon olmuş gibi kutlamaya gideceğiz. Hepinizi kutluyorum iyi ki varsınız ve bizlere bu heyecanı yaşattınız. Var olun, sağ olun. Biz gönüllerin şampiyonu olduk bu bile bizlere yeter” diyerek sözlerini tamamladı.
Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Türkçe Dersi kütüphanede yapıldı
Sonraki »

YORUM YAP