Tonta; “39 ilçede belki de tekiz, teşekkürler emniyet”

Tonta; “39 ilçede belki de tekiz, teşekkürler emniyet”

1.02.2018 10:28:54

Silivri Kulüpler Birliği yönetimi önceki gün İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk'ü makamında ziyaret ederek ilçe stadında oynanan maçlarda alınan güvenlik tedbirlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk'ü makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Silivri Stadı'nda oynanan maçlarda alınan güvenlik tedbirleri neticesinde hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını ve bu durumun il genelinde örnek bir davranış olduğu bildirildi. Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Başkan Ali Tonta; “İlçemizde haftada maç yoğunluğuna göre 7-8 müsabaka oynanmaktadır. Öyle ki Şubat ayı içinde başlayacak olan 2. Amatörlerle birlikte bu sayı daha da yukarı çekilebilir. İstanbul'un birçok ilçesinde saha içi olayları yaşanırken Silivri'de bu bir olayın yaşanmaması bizim emniyetimizin aldığı tedbirler neticesindedir.

 

 

Bir maç yarıda kalırken Silivri'de hiçbir müsabaka yarıda kalmamıştır. Yine birçok maçta hakemler darp edilirken Silivri'de bu sayı sıfırdır. Durum böyle olunca bir Silivrili olarak gururlanmamak da elde değil. Durumun bu şekilde olmasının en büyük etkeni ise emniyetimizin statlarımızda almış olduğu tedbirlerdir. İstanbul gibi büyük bir metropolde yaşanan olaylara anında müdahale edebilen bir teşkilata ve bu teşkilatın müdürüne de teşekkür etmek bizlerin boynunun borcudur. Sizlerin aracılığı ile Silivri İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Taner Ertürk'e teşekkür ederim. İstanbul'un 39 ilçesi içinde oynatılan maçlarda vukuatı olmayan tek ilçe konumundayız. Bu bizim için onurdur, gururdur ve bir spor adamı olarak da başarıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP