XXXXX

TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Tabipler Odası Silivri Temsilciliği bugün Tıp Bayramı dolayısıyla saat 12.30’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunacak. Tüm sağlık görevlilerinin bayramını kutluyor, mesleki hedefler ve çalışma koşullarına ulaşmalarını diliyorum. Sağlık hizmetinin verildiği koşulların iyileştirilmesi sadece bu alanda hizmet verenlerin değil alanları da yakından ilgilendiren bir konu olduğundan büyük önem taşıyor.

EGEMEN BAĞIŞ CUMARTESİ SİLİVRİ’DE
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ın Cumartesi günkü programı ile ilgili hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. İş meselelerinin yarattığı sıkıntılar üzerine Bakanlı, görkemli bir program cila gibi gelebilir, başarılı bir organizasyon gerçekleştirildiği taktirde. Gerçi AK Parti’de bu işi şansa bırakma alışkanlığı yok, alt yapısı iyi hazırlanır. Partiye katılan yeni üyeler merak ediliyor. En son ilçe kongresinde bu konuda ciddi bir atak yapılmışken, bir yıl içinde yönetim ve partiden dahi yeni katılan isimlerin istifası bu süreçte bir bütünlemeye ihtiyaç olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

BOŞ RAFLAR KİTAP YARDIMLARINIZLA DOLACAK
Birçok kurum, kuruluş, siyasi parti ve esnafların da desteğiyle Danamandıra İlkokulu/Ortaokulu’nda kurulan zenginleştirilmiş kütüp- hanenin açılış tarihi yaklaşıyor.
Mart ayının son haftasında Kütüphaneler Haftası’nda Danamandıralı öğrenci ve yetişkinler olmak üzere tüm mahalle sakinlerine kapılarını açacak olan kütüphanenin kitap eksiği henüz kapanmadı. Kütüphanenin Türk ve Dünya klasikleri, gelişim, çeşitli roman ve hikâye kitaplarına ihtiyacı var. Kitaplarla katkıda bulunmak isteyenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü veya Danamandıra İlkokulu/Ortaokulu’na başvurabilir.

NEŞET ERTAŞ’I ANMA KONSERİ BU AKŞAM
Volkan Yaran müzik atölyesi sunumuyla "Neşet Ertaş’ı Anma Konseri” bu akşam saat 19.00’da Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yücel Erdem Tiyatro Salonu’nda verilecek. Güzel bir müzik ziyafeti yaşamak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın!

ÇANAKKALE GEZİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI
20 Mart – 18 Nisan tarihleri arasında Silivri Belediyesi tarafından Çanakkale’ye ücretsiz gezi programı bu sene de gerçekleştirilecek. Kayıtlar ve bilgi için Silivri Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, mahallelerde belediye irtibat noktaları ve köylerde muhtarlıklara başvurulabilir.

PİRİ PAŞA’DA RESTORASYON HAZIRLIKLARI
Piri Mehmet Paşa Camii’nde uzun süredir beklenen restorasyon yakın zamanda başlıyor. Edindiğim bilgilere göre çalışmaların üç yıl devam etmesi söz konusu.
Bu süreç içerisinde Silivri Belediyesi de cemaatin mağdur olmaması için cami bahçesindeki boşluk alana prefabrik mescit ile çözüm arayışında. Konunun ayrıntıları önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

MHP’YE ÖZÜR VE DÜZELTME
Dün Silivri Kaymakamlığı tarafından düzenlenen İstiklal Marşının kabulü ve yazarı Mehmet Akif Ersoy’u anma programında katılımcılar arasında MHP Silivri Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatih Kınalı, Ülkü Ocakları Başkanı Zafer Yalçın ve MHP Kadın Kolları Başkanı Gülşen Muratal da yer aldı. Haberde belirtilmemesinden doğan eksiklik nedeniyle özür diliyor ve düzeltiyoruz.

YORUM YAP