TİM’den açıklama

TİM’den açıklama

28.02.2020 13:23:59

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, yaptığı açıklama İdlib'teki hain saldırıyı kınadı ve şehitlerimiz nedeniyle Cumartesi günü gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

İsmail Gülle imzalı TİM duyurusu şu şekilde: “İdlib'te gerçekleşen hain saldırıda şehit olan askerlerimizin derin üzüntüsü içindeyiz. Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günde, 29 Şubat Cumartesi (Yarın) günü Sayın Hanımefendi Emine Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz “TİM İhracatın Güçlü Kadınları Ödül Töreni”ni ileriye bir tarihe ertelemiş bulunmaktayız.

“MEHMETÇİĞİMİZİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ”

Kendi canını bizim canımız sayan Mehmetçiğimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz ve omuzlarımızdaki sorumluluğun her daim bilincinde olacağız.

Milletimiz, her zaman olduğu gibi, siyasetçisiyle, iş dünyasıyla, akademisyeniyle, hukukçusuyla tek yumruk olarak, ordusunun ve hükümetinin yanında durmuştur.

“DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN BİZLERDEN BEKLEDİĞİ NE VARSA; VAZİFE KABUL EDECEĞİZ”

Milli egemenliğin, güvenlikten ticarete kadar her kademede vazgeçilmez olduğunun bilincindeyiz. Devletimizin ve milletimizin bizlerden beklediği ne varsa; vazife olarak kabul edip, icra edeceğiz.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Allah yüce Türk Milletini her türlü beladan korusun, devletimize kuvvet versin, ordumuzu daima muzaffer kılsın.”

YORUM YAP