TFF 3. Lige veda edenler

TFF 3. Lige veda edenler

22.04.2021 09:41:34

TFF 3. Ligde ligin bitmesine iki hafta kala ligden düşmesi kesinleşen takımlar da birbiri ardına şekilleniyor.

 

TFF 3. LİG 1. GRUP'ta Matematiksel olarak lige veda eden ilk takım Manisaspor oldu. Düşme potasında yer alan takımlar ise Payasspor, Antalya Kemerspor, Çankaya FK, 1877 Alemdağspor, Nevşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor. 

TFF 3. LİG 2. GRUP'ta Tekirdağspor, Tokatspor ve Yozgatspor lige veda eden takımlar olurken dördüncü aday ise Karaman Belediyespor, Atlas Maden Çengelköyspor ve Kahta 02 Spor takımlarından biri.

TFF 2. LİG 3. GRUP'ta Lige veda eden dört kamda belirlendi. Ligin bitimine iki hafta mala Cizrespor, Arhavispor, Gölcükspor ve Yalovaspor, lige veda ederek büyük üzüntü yaşayan takımlar oldu.

TFF 3. LİG 4.GRUP'ta ise düşmesi kesinleşen sadece Muğlaspor takımı oldu. Muğlaspor ile birlikte lige veda edecek takımlar arasında Silivrispor, Kozanspor, Sultanbeyli Belediyespor, Modafenspor, Bergama Belediyespor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Karbel Karaköprü Belediyespor takımları bulunuyor. Son iki haftada dengelerin değişeceği 3. Lige veda edecek olan takımların hangileri olacağı merakla beklenmeye başlandı.

GELDİKLERİ GİBİ GİDENLER

Geçtiğimiz sezon 3. Lige yükselme başarısı gösteren Yozgatspor, Tekirdağspor, Muğlaspor, Arhavispor, Yalovaspor takımlarında büyük hüzün yaşanıyor. Liglerin bitimine iki hafta kalmasına rağmen lige tutunamayarak 3. Lige veda eden takımlar, bir sonraki sezonlarda yeniden 3. Lige yükselmek için mücadele edecekler. Büyük umutlarla sezona giren takımların lige veda etmeleri camiaların taraftarlarını da büyük bir hüzne boğdu.

YORUM YAP