XXXXX

Teşekkür Ve Tebrik

Yerel Futbol Sitesi, İstanbul Süper Amatör Lig’in en iyilerini buluşturdu. Hürhaber’in de İBB ve Kağıthane Belediyesi ile sponsorlarından olduğu organizasyonda adımıza teşekkür plaketi takdim edildi. Bu vesile ile Amatör futbola emeği geçen herkesi ve bu alanda ödüle layık görülenleri kutluyor ve Hürhaber’in spor kanadını üstlenen Engin Akın’a teşekkür ediyorum.

SİLİVRİ’NİN HAS PARTİSİ
Siyasilerin gündemi yoğun olunca görevi onları takip edip, yaptıklarını kamuoyuna aktarmak olan basının işleri de aynı paralellikte gelişme gösteriyor. Sanıyorum 12 Haziran’a yaklaştıkça bu yoğunluk arttıkça artacak. AKP’si, CHP’si MHP’si derken Silivri’de hafta sonu yeni bir parti daha kapılarını siyasete açtı. Numan Kurtulmuş’un Saadet Partisi’nden ayrıldıktan sonra kurduğu HAS Parti. Silivri’de Murat Karakurt İlçe Başkanlığı’nda ilçe siyasetimize dahil olan Halkın Sesi Partisi’nin il başkanı ayağının tozuyla Silivri’nin bugünkü ve geçmişteki iktidarını bir güzel paylamış. İlçe Başkanına gündemde kalacak ve ses getirecek siyasetin yolunu çizen il başkanı, gitti bakalım ilçe başkan ve yönetimi ne yapacak!? Hayırlı olsun!

FARK
Geçtiğimiz günler yazdık Tülay Kaynarca, meslektaşlarını unuttu mu diye? Hatırlatmış olmalıyız en sona basınla buluşmasını koyduğunu düşünmek daha sevimsiz kaçacak çünkü. Basına kahvaltı verip durmayın diye siyasetçilere veryansın ederken bizler Kaynarca, inadına gibi kahvaltıya davet etti yerel basını. Oktay Ekşi’ye muhabir yollamadım sırf bu tepkimizi anlatabilmek adına ama Kaynarca’ya yolladım. Kaynarca doğal olarak koyduğumuz tepkiden gerekeni anlamayarak, yoluna devam etti ama Ekşi, bizi utandıracak büyüklüğü gösterdi. Silivri’nin iki yerel gazetesini yerinde ziyaret etme inceliğine şapka çıkartmak gerekir. Üstadı ayağımıza kadar getirdik ama elini öpmeyi ihmal etmedim. Son derece cana yakın, samimi ve kendisiyle barışık usta bir isim Oktay Ekşi. Hiç soyadıyla bir alakası yok yani… Babacan tavrıyla, halimizi hatırımızı sordu, içtenlikle başarımızı da sıkıntılarımızı da paylaştı.
Yerel basını nasıl onore edeceğini biliyor… Ya da onore etmek isteyip istememek yönüyle de bakabiliriz meseleye. Bu konu daha çok uzar da derdimiz o değil.  Biz yerel bir gazeteyiz ve her ne kadar seçim genel olsa da konuyu yerel boyut ve sonuçlarıyla değerlendiririz. Ulusal değerlendirmeler ve yorumları merak eden gider ulusal bir gazete alır ve okur. Kaynarca’nın milletvekili seçilip seçilmemesinden ziyade bizi AKP Silivri’nin oy oranı ilgilendiriyor. Kaynarca’dan daha çok gazetemizde hiçbir milletvekilinin resmini ve hakkında haber ve yorum okumamışsınızdır. Çünkü yerel bir aday her ne kadar ulusal düzeyde bir makama aday olsa da.

Devamı 09 Mayıs 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP