Ters yönde gitme ısrarı pes dedirtiyor!

Ters yönde gitme ısrarı pes dedirtiyor!

7.05.2019 11:58:42

Tapu işlemlerini tamamlayan sürücülerin Şerif Sokak'a çıkışta sağ yerine sol tek yön istikametinde seyrederek yolunu kısaltma çabaları trafikte tehlike yaratıyor. Çevre sakinleri tek tabela yerine ek önlem tedbirleri konusunda yetkilerden müdahale talep ediyor.

Genelde Tapu işlemleri için Silivri'ye gelen ve çoğunlukta bölgenin yabancısı olan araç sürücüleri Vehbi Duru Sokak'tan Şerif Sokak'a çıkarken sağ istikamette ilerlemek yerine soldan D-100 yan yoluna çıkma mesafesini kısaltma girişimlerinde bulunuyor. Tek şerit olan ve özellikle mesai saatleri dışında yoğun trafikte seyreden Şerif Sokak'ta bu hem araçlar hem de yayalar açısından kazalara yol açıyor. Vehbi Duru Sokak çıkışında yer alan tek tabela sürücüler üzerinde yasak yönde ilerleme konusunda pek caydırıcı olmasa da karşıdan gelen araçlar bu yöndeki girişimlerin yanlışlığını çoğunlukla tecrübe ederek kanıtlıyor.
Çevre sakinleri bölgedeki dar yollar ve yoğun trafik göz önüne alınarak, kural tanımaz ve güzergahın yabancısı sürücüler için ek önlem talebinde bulunuyor.

Haber Merkezi

YORUM YAP