Tepecikspor, Elazığ Belediyespor’u bekliyor

Tepecikspor, Elazığ Belediyespor’u bekliyor

18.10.2019 09:45:36

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Büyükçekmece Tepecikspor, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Elazığ Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Hafta başından beri hazırlıklarını büyük bir ciddiyetle sürdüren Büyükçekmece Tepecikspor'da tek hedef galibiyet ve üç puan. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ağrıspor ile 1-1 berabere kayan yeşil-beyazlılar, iç sahada kazanmaya devam etmeyi amaçlıyor. Kendisine grupta ilk dörtte yer bulan yeşil-beyazlılar, her geçen hafta sıralamadaki yerini üstlere taşımayı amaçlıyor. Takım olarak her hafta üzerine koyan ve oyunsal anlamda rakiplerinin epey önüne çıkmayı başaran Büyükçekmece Tepecikspor'da Teknik Direktör Enver Şen, yapılan sabırlı ve istekli çalışmaların karşılığını almaya başladıklarını, ilerleyen haftalarda çok daha iyi yerlere geleceklerine inandıklarını söyledi.

MAÇ CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 15.00'DA

Cumartesi günü Saat 15.00'da Tepecik Şenol Güneş Stadında oynanacak olan Elazığ Belediyespor maçına tüm bölge halkını davet eden Büyükçekmece Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu, tüm sporseverin Cumartesi günü takımlarının yanında olmasını istedi.

YORUM YAP