Temmuz Ayı Meclisi görüşüldü

Temmuz Ayı Meclisi görüşüldü

5.07.2017 10:03:23

Silivri Belediye Meclisi'nin Temmuz Ayı Meclis Toplantısı'nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 3 Temmuz Pazartesi günü 16.00'da, Belediye Başkan Vekili Bora Balcıoğlu'nun yönetiminde gerçekleştirildi.

Silivri Belediye Meclisi'nin Temmuz Ayı Meclis Toplantısı'nın I. Birleşiminin I. Oturumu'nda görüşülen gündem maddelerinden 2'si karara bağlanırken, diğer gündem maddeleri de ilgili komisyonlara havale edildi.

İZİNLİ SAYILDILAR
Belediye meclis üyelerinin yeterli sayıdaki çoğunluğu ile kaydedilen toplantıya mazeretleri nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi'nden Süheyl Kırkıcı ve Melih Yıldız, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Metin Kaya, Tuğba Alkaya ve Osman Umuç ile Bağımsız Meclis Üyesi Lütfü Vardar katılamadı.

KARARA BAĞLANAN GÜNDEM MADDELERİ
Gündemin ilk maddesinde görüşülen belediyemizde mevsimlik işçi çalıştırılmasının görüşülmesi oybirliğiyle karara bağlandı.
Gündemin 7. maddesinde görüşülen İstanbul Büyükşehir Belediyesince asfalt ve asfalt elemanlarının faaliyetlerinde kullanılması için belediyemize verilen yardımın kabul edilmesinin görüşülmesi oybirliğiyle kabul edildi.

KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN GÜNDEM MADDELERİ
Belediyemiz Temizlik Hizmetleri ihalesinin yıllara yaygın olarak yapılmasının görüşülmesi ile ilgili gündemin 2. maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.
Belediyemiz Araç Kiralama ihalesinin yıllara yaygın olarak yapılmasının görüşülmesi ile ilgili gündemin 3. maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.
Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait Alipaşa Mahallesi 467 ada, 1 parsel ile bu parsel ve mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait 4587 parsel arasında kalan ve fiilen mezarlık alanı olarak kullanılmakta olan 127 m2.lik taşınmazın İBB'ye devrinin görüşülmesi ile ilgili gündemin 4. maddesi İmar Komisyonuna havale edildi.
İlçemiz Fatih Mahallesi 152 Ada, 1,2 ve 10 nolu parsellerdeki taşınmazların belediyemizce satın alınmasının görüşülmesi ile ilgili gündemin 5. maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.
İlçemiz sınırları içerisindeki isimsiz cadde ve sokakların isimlendirilmesinin görüşülmesi ile ilgili gündemin 6. maddesi İsim ve Tespit Komisyonuna havale edildi.
Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 adet kamyon satın alınmasının görüşülmesi ile ilgili gündemin 8. maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki SİLİVRİ'DEN
Sonraki » AK Parti’nin ilçe hassasiyeti

YORUM YAP