Temel: İstifaya zorlandığımız iddiaları asılsızdır

Temel: İstifaya zorlandığımız iddiaları asılsızdır

13.06.2017 17:46:29

Yusuf Temel, yazılı bir açıklama yaparak Silivrispor Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Silivrispor 2. Lig'e yükselmesinin ardından kısa bir süre geçmesine rağmen çatırdamaya başladı. Yavuz Dirik, Raşit Yağcıoğlu, Tuncay Kamburoğlu, Recep Karaköy, Zafer Bıyıklı ve Arzu Yalçınkaya'nın ardından en çok dikkat çeken isimlerden Yusuf Temel de yazılı basın açıklaması yaparak istifasını ve gerekçesini bildirdi.

“GENEL KURULA GİTMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK”

Temel'in kamuoyu açıklaması şöyle; “2013-2017 yılları arasında Mustafa Saral Başkanlığında başlayıp İhsan Atun ve Ümit Kalko'nun yönetim kurullarında toplamda 5 yıl boyunca Silivrispor'a hizmet ettim. Bu 5 yıllık zaman zarfında Silivrispor'un her alanda başarılı olması, kurumsal bir yapı içerisinde yönetilmesi ve Silivrispor ekonomisinin sağlam temeller üzerinde kurularak yarınlara kimseye muhtaç olmadan sorunsuzca devam etmesi için mücadele ettim. Bu mücadelemizin doğrululuğunu veya yanlışlığını zaman gösterecektir. Bu 5 yıllık zaman zarfı içerisinde hem zamanımdan hem de ailemin zamanından feragat ederek Silivrispor sevdasıyla hizmet ederken bin bir zorluklarla karşılaşarak birçok haklı veya haksız eleştiriye maruz kalarak görevimizi yapma bilincinde olduk. Ve bugün geldiğimiz süreçte 11 kişiden oluşan yönetim kurulumuzda 5 arkadaşımızın ve 2. Başkanımız Süleyman Gençoğlu'nun istifası ve yedek üyelerimizin de istifası ile mevcut yönetim kurulumuzun genel kurul yapma ihtimalinden başka çare olmadığına, ivedilikle genel kurul yapılarak Silivrispor'un güçlü ve birlikte çalışabilecek yeni yönetim kuruluna ihtiyacı hasıl olduğundan Silivrispor Yönetim Kurulu Üyeliğimden istifa etmiş bulunmaktayım.

“BASKI ALTINDA OLDUĞUMUZ DOĞRU DEĞİL”

Bu süreçte gerek yazılı gerek sosyal medya üzerinden benim veya arkadaşlarımın hakkımda baskı altına alındığımız ve istifa etmemiz için zorlandığımıza dair asılsız haberler ve karalamaları dikkate almamanızı rica ederim. 5 yıllık süreçte camiamızda şahsımın nasıl bir insan olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Benim sevdam Silivrispor'dur. Kişilerle ve isimlerle işim kesinlikle olmamıştır ve de olamaz. 5 yıllık zaman zarfında çalıştığım tüm yönetim kurulu arkadaşlarım ve başkanlarıma saygı ve sevgimiz sonsuzdur. Silivrispor'a 2. Lig'te sonsuz başarılar dilerim, saygılarımla.”

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP