Teknofest Eğitim Teknolojileri finalisti projesini sergiliyor

Teknofest Eğitim Teknolojileri finalisti projesini sergiliyor

22.09.2021 10:27:10

Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi Teknoloji Takımı, “Okul Elektronik Destek Sistemi”  isimli projesiyle Teknofest Eğitim Teknolojileri Lise kategorisinde finalist oldu. Silivri'den katılan tek proje, Teknofest 2021'de sergileniyor.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi Teknoloji Takımı Alpha Centauri kurucu üyesi Efe Can'ın geliştirdiği "ODES - Okul Elektronik Destek Sistemi" isimli yazılım projesi Eğitim Teknolojileri (Lise) Kategorisinde finale kalıp Teknofest 2021'de 21 Eylül 2021'den itibaren sergilenmeye başlandı. Bu yıl İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Teknofest 2021'de 13 numaralı Eğitim Teknolojileri salonunda ilçemiz okul projesi halka ve jüriye sunulmakta. ODES projesi Silivri'den Teknofest'e katılmaya hak kazanan tek proje olması sebebiyle de ilçemiz adına büyük önem taşımakta.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Müdürlüğü, büyük bir özveriyle projeyi tasarlayan ve geliştiren öğrencimiz Efe Can'ı ve Danışman Öğretmeni Tuncer Çetinkaya'yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli de okul öğrenci ve öğretmenlerini Teknofes'te yalnız bırakmadı.

Haber Merkezi

YORUM YAP