Teker, “Bizler sürdürülebilir başarıları hedefliyoruz”

Teker, “Bizler sürdürülebilir başarıları hedefliyoruz”

25.06.2019 15:15:48

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan Silivrispor olağanüstü kongresinde Başkan adaylığını açıklayan Cenk Teker ve ekip arkadaşları Silivri Park Otel'de gerçekleştirdikleri sonum ile seçilmeleri halinde hayata geçirmeyi planladıkları projelerinin tanıtımını yaptı.

Olağanüstü kongreye hazırlanan Silivrispor'da başkanlığa adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Cenk Teker, Silivri Park Otel'de basın mensupları ile bir araya gelerek kulübün yeni yüzünü ve vizyonunu tanıttı. Cumartesi günü saat 18.00'da Silivri Taraftarlar Dernek Lokali'nde yapılacak olan seçimli olağanüstü kongre öncesinde adaylar projelerini açıklıyor. Yeni sezon öncesinde yapılacak olan kongrede adaylığını açıklayan isimlerden Cenk Teker projelerini basın mensuplarına tanıttı. Park Otel'de gerçekleştirilen basın toplantısında Cenk Teker; “Silivrispor ile tanışmamam çok eskilere dayanıyor. Çok yakın arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız istişareler sonucunda kulübümüzün yönetimine talip olduk. Çalışmaktan çok keyif aldığım bir ekiple yola çıkma kararı aldım. İnşallah da bu ekip ile birlikte emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz.

SİLİVRİSPOR HEPİMİZİN

Hedef ne, amaç ne, slogan ne, çok adaylı bir kongreye doğru gidiyoruz durum bu şekilde olunca da şahane oluyor adayın çok olması demokrasinin artmasından kaynaklanır. Bu konudan da bizim hiç şikayetimiz olmaz. Böl parçala yok et mantığı içinde de olmayız. Asla ayrıştırıcı değil biz birleştirici olalım. Biz böyle devam edelim. Silivri'de en önemli STK'ların başında gelen Silivrispor'un organize olabilmesi çok önemli. Bizlerin sürdürülebilir başarıları hedeflememiz lazım. Silivrispor bir kişinin değil Silivrispor hepimizin ve hepimizin olmaya da devam etmeli.

SİLİVRİ'Yİ TANITACAK ÜRÜNLER ÜRETEBİLİRİZ

Yönetimimiz oluşacak mutlaka ama herkesin iç içe çalıştığı kendisinden bir parçanın varlığını hissettiği bir Silivrispor hayal ediyoruz biz. Bence önemli eksiklerimizden bire de Silivrispor Store ama çok daha fazla geliştirilmiş bir modeli. Üniversitelerin sanat tasarım bölümleriyle özgün tasarımlar oluşturulabilir. İnsanların zevkle giyebileceği ürünler üretilebilir. Silivri'nin güzel taraflarını tekrar yakalamamız lazım. Silivri'yi tanıtacak ürünler üretebiliriz.

FUTBOLCU ÜRETEN VE SATAN BİR KULÜP OLMALIYIZ

İletişimin bir başka önemli ayağı internet. İnternet sitemizi daha aktif bir hale getirmeliyiz. E-ticareti ve e-oyunları buraya entegre edebiliriz. Kaynaklarıyla beraber kendi kendine dönebilen bir Silivrispor olmalı. Futbolcu üretebilen ve satabilen bir kulüp olmak çok kolay. Milli takımlarımıza sporcu yetişmeliyiz. Sadece futbolla alakalı olmalıyız. Diğer branşlara da ön plana çıkarmamız lazım. Bu da Silivrispor ile beraber anılabilir olmalıdır.

HER FİKRE AÇIK OLMALIYIZ

Sürekli kendimizi yenilememiz lazam. Her fikre açık olmalıyız. Tüm arkadaşların fikirlerine açık olmalıyız. Silivrispor'un tek derdi otogar ve otoparklar olmamalı. Silivrispor sadece bir spor kulübü olmaktan çoktan çıktı. Kardeş kulüpler oluşturmalıyız. Yurt içinde ve yurt dışında kardeş kulüplerimiz olmalı.

SİGARASIZ BİR GENÇLİĞİMİZ OLMALI

Silivri'nin güzellikler gündeme gelmesi gerekiyor. Spor demek sağlık demek. Spor ve sağlığın ön planda tutulduğu taramalar hayata geçirmeliyiz. Gençlerimiz sigara içerek desteğe gelmemelidir. Kendim sağlıkçı olmam sebebi ile inanılmaz olaylara şahit oluyorum. Sigarasız bir toplum diliyorum.

STADIMIZ BAŞKA AMAÇLAR İÇİNDE KULLANILMALI

Silivri Stadı'nın başka amaçlarla da ziyaret edilebilir bir konuma taşımamız lazım. Konserlerimiz çeşitli etkinliklerle de kullanılabilir. Silivri değerli bir marka bunu kullanmalıyız.

KLASİS OTELİ DE DEĞERLENDİRELİM

Bugün kullanamadığımız bir otelimiz var. Klasis Otel şimdi bir bankanın elinde. Klassis atıl vaziyette. Bir protokol yapılmalı. Bankanın da kaybetmeye tahammülü yok. Birçok futbol kulübüyle ortak kullanabiliriz bu alanı. Yeter ki çalışalım. İlçemizin her köşesinde olmalıyız. Kardeş kulüplerimizde de bir araya geleceğiz. Silivri bir markadır ve Silivrispor'da bu markanın en önemli değeri ve reklam yüzüdür” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP