XXXXX

Tebrik

Aslında bu yazıyı yazmak için geç kaldım ama, günlük yazı temposunda iki hatta üç gün önceden yazdığım için, yayın tarihiyle benim yazış tarihim arasındaki farka verin bu gecikmeyi...
Geçtiğimiz hafta sonu Silivri Rotary Kulübü, Klassis Otel'de bir sergi açtı. Somali yararına düzenlenen sergiye, Silivrili sanatçılar, başta İnci Aydar olmak üzere, eserleriyle katkı sundular.
Katılmayı ve gezmeyi çok istedim ancak iş-eğitim tempom yüzünden benim fırsatım olmadı.
Bu yüzden de buradan okurlarıma sesleniyorum; sergi henüz açık. İlla bir şey almanıza gerek yok, alırsanız tabii ki çok iyi olur ama en azından gidip gezin, destek verin, sanatçılara ve Rotaryenlere orada, bizzat, gözlerinin içine baka baka teşekkür edin. Silivri'de birçok sosyal faaliyete, yardım faaliyetine imza atan Hüseyin Dertop nezdinde, ben de buradan hepsini tebrik ediyorum.

***

BEYGİRLER
"Beygir sahibine göre kişner" demişler...
Örneğin sahibi, saldırgan, kindar biriyse, o beygir de, şaha kalka kalka, çiftelerini savura savura, var gücüyle kişner.
Ha, sahibi herkesin yüzüne gülen biriyse, beygir de birden mülayimleşir...
O eski şahlanmaları, tepinmeleri, yerini işveli bir kişnemeye, savrulan çifteleri yerini arpa aranmak için eşinmeye bırakır.
Ama beygir beygirliğinden vazgeçmez, her an yine çifte atabilir...

Haberin devamı 14.10.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP