Tarihi yaralar, tarihi birlikteliklerle sarılıyor

Tarihi yaralar, tarihi birlikteliklerle  sarılıyor

9.08.2016 15:41:13

Silivri dün tüm Türkiye'yi dalga dalga saran tarihi bir birlikteliğe şahitlik etti.
15 Temmuz'da tarihimize kara bir leke olarak not düşülen darbe kalkışmasının doğurduğu ulusal birliktelik ve demokrasi dayanışmasını taçlandırılmak üzere Silivri'den AK Parti, CHP ve MHP'li binlerce kişi Yeni Kapı'ya gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde, AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacağı ve halka hitap edeceği Demokrasi ve Şehitler Mitingi için Silivri'den vatandaşlar deniz ve kara yoluyla öğle saatlerinde yola çıktı. Silivri'den üç, Selimpaşa Limanı'ndan bir gemi ile saat 13.00'te yola çıkan vatandaşlar polis kontrol noktasından üst aramaları gerçekleştirilerek gemilere alındı. Öncesinde gemiler güvenlik taramasından geçirildi.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Yalçın ve yönetimi, Ülkü Ocakları Silivri Başkanı Erhan Özkök ve yönetimi de vatandaşları uğurlamak için alana geldiler.
Limandan hareket eden üç geminin ardından kalan vatandaşlar hazırlanan otobüslerle Yenikapı'ya doğru yola çıktı.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP