XXXXX

Tapu İle İlgili Şikayetler

TAPU İLE İLGİLİ ŞİKAYETLER
Bölge Tapu Sicil Müdürlüğü görevinden İbrahim Bilgin’in tayini sonrasında kurumda ciddi bir sıkıntı yaşandığı duyumunu aldım. Ali Aydın’ın atanmasıyla işlerin bir türlü yoluna girmediği ve kargaşa yaşandığı bunun da vatandaşın işlemlerini aksattığı ifade edildi. Konuyla ilgili bir an önce gerekli tedbir ve düzenlemelerin gerçekleşmesi beklentisi mevcut.

MİLLİ EĞİTİM KLİŞELERİ BOZUYOR
Perşembe akşamı Silivri Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşanan görev değişikliğinin ardından veda aynı zamanda karşılama yemeği adı altında bir davet düzenlendi. Bizim alışık olduğumuz vedaydı, Milli Eğitim sürece yeni gelen müdüre karşılamayı da ilave etti sürpriz biçimde. Katılımcıların İşler’e veda için mi Kayapınar’a hoş geldin demek için mi yemekteydi kafalar karıştı.
Göreve başlaması onuruna yemek verilen ilk Milli Eğitim Müdürümüz olarak İkram Kayapınar’a çok iş düşüyor. Kolay gelsin!

GÖREV VE YETKİLER
CHP ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Taylan Memiş ile hafta sonu bir söyleşi gerçekleştirdik. Aslında uzun zamandır düşündüğümüz bir çalışma olmakla birlikte, son gelişmeler ışığında farklı anlamlar yüklenebilecek bir röportaj ortaya çıktı.
Memiş’in söylemlerinden anlaşıldığı üzere ne parti ne de yer aldığı grubu tartıştırmak amacında değil. Birilerinin adamı yakıştırmalarından ziyade meclis üyeliği görevine halkın seçimiyle geldiği hatırlatmasını sık sık yapmasından gerekli sonucu ben çıkardım, başkaları için de ihtiyaç varsa bu konuda direnmeye gerek yok.
Taylan Memiş “Bizi bilen bilir”, “Kendi aramızda yaptığımız şakalara fazla anlam yüklemeye gerek yok” derken, kimlere ne söylemek istediğini de yazmama gerek sanıyorum. Onlar kendilerini biliyordur nasıl olsa.
Memiş ortamı sakinleştirmeye yönelik adımlar atarken aldığım bilgilere göre, Abdullah Yıldırım’ın milletvekili aday adaylık toplantısına katılmaları sonrası “Bu iş istifaya kadar gider” diyen Yılmaz Kandemir’e meclis üyeleri aynı çıkışı sergilemiş. Işıklar’a “Ya biz ya Kandemir istifa edecek” restini çekerek, ay sonuna kadar süre tanımışlar.

 
 
Devamı 31 Ocak 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP